IZDVAJAMO: TOP 5 NAOČARA ZA LETO 2020

Još uvek ima vremena da pronađete savršene naočare za leto 2020! Retro i vintidž stilovi vrebaju sa modne scene, a sve češće ih viđamo i na gradskim ulicama. Pogledajte TOP 5 naočara za leto koje smo izdvojili za vas:

Kockaste naočare

Trend koji je počeo da osvaja scenu krajem prošle godine jači je nego ikad.  Što veće – to bolje, mnogima je mantra pri izboru naočara za sunce. Ray-Ban je prepoznao potrebe tržišta pa je nastavio najuspešniju priču iz 2019 sa modelima Rectangle, Square 2 i RB2188.

Maske

Prate nas od devedesetih godina ali nikada zaista nisu napustile modnu scenu – brendovi koji se izdvajaju su Versace i Dolce & Gabbana, a ovi modeli naočara prodaju se i pre nego što stignu do izloga.

Ena Luna x Dolce & Gabbana x Versace

Retro naočare

Još jedan trend koji nam dolazi iz poslednje dekade 20 veka, upečatljive naočare sa istaknutim brend detaljima, idealne su za sve koji prate modu ali i one koji traže model koji mogu nositi godinama.

Metalne naočare

Već nekoliko sezona u samom vrhu liste najtraženijih naočara, ove godine više nego ikad traže se klasični Ray-Ban Round modeli, Hexagonal, Oval i Octagonal i to u kombinaciji boja, zlatnog okvira i popularno nazvanih „crnih“ stakala, ovde se misli na stakla sa oznakom G-15 gde G označava zelenu boju, a 15 procenat propuštanja svetlosti kroz staklo.

Bele naočare

Trend kom su se priklonili svi brendovi – u svakoj kolekciji sada možemo videti bele modele, a većina kupaca se sve češće odlučuje za hrabriju varijantu od crne i braon boje naočara na koje su navikli.

Vogue x Jasmina Aleksandrov x Arnette

Najnovije informacije o kolekcijama svih brendova možete pratiti na našoj Instagram stranici.

Snežana Marković
Marketing tim

Snežana Marković je dugi niz godina deo Marketing tima kompanije Yason

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.