YASON DOO NOVI SAD – ZLATNI SERTIFIKAT BONITETNE IZVRSNOSTI 2019

Ovim sertifikatom Bisnode Srbija potvrđuje da smo postigli međunarodni standard bonitetne izvrsnosti i spadamo u grupu najuspešnijih kompanija u Srbiji, koje su tri godine za redom ostvarile pravo na AAA sertifikat. Ispunjavanjem kriterijuma bonitetne izvrsnosti za 2019. godinu našli smo se među najpouzdanijim preduzećima koji imaju pravo korišćenja međunarodno priznatog statusa Zlatna izvrsnost kao simbola standarda za sertifikaciju.

Naša firma je na osnovu međunarodne kategorizacije i finansijske analize tri poslovne godine (2016. , 2017. i 2018.) ispunila uslove za međunarodni sertifikat bonitetne izvrsnosti rejtinga AAA za 2019-tu godinu, kao preduzeće među najuspešnijim u svojoj delatnosti.

 

Takođe smo ispunili uslove za prestižni GOLD sertifikat, najviši međunarodni standard poslovne uspešnosti u Srbiji i Evropi, a koji je potvrda da već 3 kategorizacije za redom posedujemo najviši AAA rejting.

 

Yason spada u sam vrh privrednih društava republike Srbije, odnosno u 0,4% najlikvidnijih i najsolventnijih preduzeća.

Subjekti sa zlatnom bonitetnom ocenom AAA imaju verovatnoću od 91% da će bonitetnu izvrsnost ostvariti i u narednoj poslovnoj godini.

Sva dešavanja u kojima učestvuje kompanija Yason možete pratiti putem našeg web sajta i stranice Novosti.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.