INTERVJU: BOJANA ORDINAČEV

Šarmantna i harizmatična glumica Bojana Ordinačev razgovara sa nama o glumi, savetima i pre svega naočarima za rubriku INTERVJU.

Pročitajte šta Bojana misli o brendovima, kako bira svoje naočare i kakav savet bi ona pružila mladim glumcima koji maštaju o karijeri kakvu je ona sebi stvorila.

Kako bi okarakterisala lični stil kada je u pitanju izbor naočara?
Svoj stil bih okarakterisala kao klasičan. Ne jurim modu i nije mi važno da nosim oblik okvira koji je trenutno polularan. Važno je da mi dobro stoji. Desi se ponekad da u Yason prodavnicama izaberem nešto malo drugačije, ali klasika je ono što uvek volim da imam sa sobom.

Koji brendovi iz Yason Brand Corner-a ti najviše odgovaraju?
Često odaberem Ray-BanVersaceDolce & Gabbana naočare, ali brend koji lično uvek prvo gledam kada uđem u Yason jeste Persol. Jer jednostavno – Persol.

Kako izgleda tvoj proces odabira naočara?
Naočare biram po kvalitetu, brendu i staklima, jer prednost dajem zaštititi očiju, pa tek onda modi kroz koju se izražavamo. Bitno mi je da odabrani model u svakom smislu pristaje mom licu, a ne da nosim nešto samo jer je to trenutno poslednja moda. To je i jedan od razloga zašto biram Persol.

Bojana x Ray-Ban

Koje su naočare za svaku priliku?
To su po meni Persol naočare, model Steve McQueen. Pored toga što je Steve McQueen jedan od mojih omiljenih glumaca, ovaj model povezujem i sa svojim poslom. Naočare sa kojima nikada ne možete da omašite – ni muškarci, ni žene.

Koje naočare trenutno nosi Bojana Ordinačev?
Ja trenutno nosim nekoliko različitih modela Persol naočara i moj izbor bi ostao na tome. Ako me pitate zašto, ja bih citarala Bajagu – „Jer klasiku voli onaj ko razume.“ Onaj ko razume Persol – taj ga nosi, onaj ko ne razume – on ga ni ne vidi!

Koje boje te najbolje opisuju?
Zimi bi to bile crna i siva – jer čekam da zima prođe i dođe lepo vreme.
Leti bi to bile bela, Santorini plava, zelena – leti volim sve boje, tako da ne bih mogla za jednu da se odlučim.

Bojana x Dolce & Gabbana

Šta te najviše uzbuđuje u svetu glume?
Kad je u pitanju gluma, mene uzbuđuje sve. Verovatno zato što je to moja najveća ljubav i prosto ne mogu da zamislim čime drugim bih se bavila. Uzbuđuje me to što imaš priliku da budeš neko ko nisi. Uzbuđuje me to što, i kao odrasla osoba, imaš priliku da budeš dete – ujutru igraš u dečijoj predstavi, a već uveče se baviš istraživanjem i razrađivanjem nekog drugog lika i igraš u drugoj predstavi. Takođe i kombinacija toga da sam nekada u pozorištu a nekada na televiziji ili filmu. Sve to zajedno je jedna čitava kompozicija uzbuđenja – zaista velika ljubav.

Bojana x Ray-Ban

Kakav savet bi imala za nekoga ko tek počinje da se bavi glumom?
Za nekoga ko tek počinje, moj savet bi bio da ne odustaje – da veruje u sebe i da zna da prvi i drugi poraz ne moraju biti ono konačno. Neki naši veliki glumci upisali su akademiju iz trećeg ili četvrtog puta, ali važno je da to što radite vama ima smisla. Vera u sebe bitna je u glumi, isto koliko u bilo kojem drugom segmentu života i posla.

Više o Bojani Ordinačev

 

 

Bojana Ordinačev je talentovana srpska glumica koja je ostvarila zapažene uloge u serijama: „Jelena“, „Ne daj se, Nina“ i „Istine i laži“.
Pročitaj više na: biografija.org

 

Bojanu možete pratiti preko njenog ličnog Instagram profila, a njen rad putem IMDB profila.

 

Za dodatne vesti iz sveta optike i mode pratite nas na Instagramu.

 

Urednik članka
Dušan Mrden

 

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.