YASON x OCR radionica sa Jasminom Aleksandrov

Sa zadovoljstvom smo učestvovali u OCR radionici sa Jasminom Aleksandrov koja je održana 19. marta 2022. godine u njenom Urban Fitness Hangar centru.

OCR radionica uključuje aktivnosti poput savladavanja i prelazak prepreka, taktiku i strategiju trčanja kao i savete za izbor adekvatne opreme. Jasminina misija jeste motivacija ljudi da se hrane zdravo i da vežbaju, trudi se da na svom primeru pokaže da se postavljene granice mogu pomerati iznova i iznova.

Kompanija Yason d.o.o. je podržala OCR organizaciju, tačnije ovaj kreativni i korisni događaj svojim pristustvom. Obezbedili smo sportske modele naočara koje su učesnici mogli da probaju i osete njihove benefite. O brendovima Oakley i Arnette možete se više informisati na OVDE.

Yason sarađuje sa Jasminom Aleksandrov duže od 5 godina. Ona je veliki obožavalac sunčanih naočara i rado nosi modele brendova Oakley i Arnette, kako kaže, u apsolutno svim uslovima. Kakvo je Jasminino mišljenje i iskustvo o našim naočarima možete pročitati u intervjuu koji smo prošle godine obavili sa njom.

Uvek nam je zadovoljstvo da učestvujemo u događajima u kojima se promoviše sport, zdrav način života i briga o ekologiji, koje uvek prate pozitivna energija i dobra atmosfera. Ovom prilikom vam najavljujemo OCR CAMP koji počinje 28. marta. Ako ste ljubitelj adrenalina i novih iskustava onda požurite sa prijavama, jer je broj mesta ograničen! U pitanju je 60 dana naprednog trening programa za terenske trke sa preprekama, kao i tehnike i taktike za prelazak ovih prepreka. Više informacija o ovom događaju možete dobiti klikom OVDE.

Jasmina Aleksandrov je sportistkinja koja se po završetku uspešne košarkaške karijere posvetila zdravom načinu života koji aktivno i promoviše. Ona je takođe i poznati fitness coach, Spartan Race ambassador i Under Armour Athlete ambassador.

Jasminin rad možete pratiti putem njenog ličnog Instagram kao i Urban Fitness Hangar profila.

Sva dešavanja u kojima učestvuje kompanija Yason možete pratiti putem našeg web sajta i stranice Novosti.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.