ICE-COOL DYNAMO: YASON X MATIJA MILENKOVIĆ

Polako se pripremamo za vruće, letnje dane razmišljajući o tome uz koje modele naočara ćemo se zaštititi od jakog sunca. Za specijalnu priliku novog Yason editorijala pod nazivom Ice-Cool Dynamo birali smo neke od najtraženijih naočara iz kolekcija brendova Armani Exchange i Ray-Ban kako bismo ozvaničili saradnju sa najuspešnijim snouborderom sa naših prostora – harizmatični Matija Milenković briljira na novim vizualima.

„Dugogodišnja podrška kompanije Yason u svetu sporta oslikava se u velikom broju saradnika sa kojima svakodnevno komuniciramo. Teniski turniri, biciklističke trke i raznolika sportska dešavanja mesta su na kojima se uvek možete susresti sa našim prijateljima. 

Od prvog sastanka sa Matijom bilo nam je kristalno jasno zašto je uspešan u svom domenu. Njegovo samopouzdanje i staložen stav u svakodnevnom životu izgradjeni su na temeljima njegovih uspeha u snoubordingu. Retke su osobe koji strah umeju da pretvore u adrenalin, a kasnije i naprave uspešnu karijeru od svog umeća.

Za ovu priliku odabrali smo moderne, svakodnevne naočare koji se mogu nositi i tokom sportskih aktivnosti ali i za specijalne prilike. Nova Armani Exchange kolekcija prošarana je upečatljivim jarkim bojama, dok se u Ray-Ban segmentu nalaze osveženi, vanvremenski modeli sa kojima nema greške.“

Dušan Mrđen, kreativni direktor kompanije Yason

YASON EDITORIJAL RAY-BAN x ARMANI EXCHANGE napravljen je u Maju 2023. godine
Kreativni pravac i video produkcija / Dušan Mrđen
Model /Matija Milenković
Fotografija / Natalija Mrđen

Produkcija / Snežana Marković
Autor članka / Ivana Bojičić
Yason kreativni tim / Teodora Stepić
Kreativna podrška / Igor Zečević
Make-up / Marina Podraščanin

Modeli Ray-Ban naočara: RB0316S, RB3565, RB3717

Modeli Armani Exchange naočara: AX4115SU, AX4129SU, AX4131SU 

Inovacije u novoj Ray-Ban kolekciji oslikavaju se u    M E G A trendu koji je osvežio kultni Clubmaster model.  Tamno siv, masivan i smeo izgled Mega Clubmaster RB0316S naočara napravljen je za sve ljubitelje vanvremenskih modela naočara.

Model Ray-Ban Jack se, zbog svoje popularnosti, proizvodi u čak 15 kombinacija boja i 3 veličine. Iz najnovije kolekcije proizišla je must have kombinacija crnog okvira i tamno sivih gradiranih stakala.

Klasika i jednostavnost su ono što karakteriše Ray-Ban brend, zato vam predstavljamo model RB3717. Metalna konstrukcija u boji srebra ukrašena gravurom u kombinaciji sa plavim gradiranim staklima ide u korak sa trendovima.

Life style AX4129SU model, napravljen od najlonskih vlakana u izuzetno popularnoj transparentno sivoj nijansi, savršeno se uklopio u koncept. Smirena nijansa okvira upotpunjena je staklima sa zlatnim ogledalo efektom što predstavlja savršeni kontrast.

Armani Exchange sunčani model AX4115SU uniseks dizajna izrađen je od bio materijala i izuzetno je lagan. Krajevi drškica u istom su tonu kao i ogledalo efekat na staklima što čini ove naočare posebno atraktivnim.

AX4131SU naočare predstavljaju spoj sportskog i urbanog stila. Zakrivljen taman toliko da lepo prati oblik lica i štiti vaše oči od sunčevih zraka maksimalno sa svih strana. Ovaj model je pogodan za raznolike sportske aktivnosti, ali i za svakodnevno nošenje.

Da li ste videli naš editorijal pod nazivom SPRINGTIME HEARTSEASE? Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.