YASON EDITORIJAL: SPRINGTIME HEARTSEASE

Ove godine dočekali smo proleće u društvu dva brenda koji svojom suptilnom snagom godinama održavaju vodeće pozicije na tržištu optike i mode. Novi Yason editorijal Springtime Heartsease savršeno inkorporira Persol i Oliver Peoples modele naočara u priču koja će vas inspirisati da pronađete unutrašnji mir i vidite lepotu u malim stvarima. 

„S obzirom na brzinu menjanja trendova i prisutnost hiperprodukcije koja nas okružuje, vrlo je retko pronaći brendove naočara koji uspevaju da održe visok standard proizvodnje na koji je publika navikla.

Sofisticiranost nije lako postići, ali dugogodišnje ulaganje u kvalitet se uvek isplati – zato smo odabrali modele iz novih i aktuelnih kolekcija koji su nas oduševili svojom jednostavnom modelistikom i unikatnom kombinacijom acetata.

Ljubav prema mirnoći uživanja u malim stvarima inspirisala nas je da prikažemo odanost klasičnim filmovima starog holivuda i kvalitetnoj izradi naočara brendova Persol i Oliver Peoples u nadi da ćete je i vi primetiti.“

Dušan Mrđen, kreativni direktor kompanije Yason

YASON EDITORIJAL SPRINGTIME HEARTSEASE napravljen je u Martu 2023. godine
Kreativni pravac i video produkcija / Dušan Mrđen
Modeli /Michel Mrđen i Miroslav Lazović
Fotografija / Natalija Mrđen

Produkcija / Snežana Marković
Autor članka / Ivana Bojičić
Yason kreativni tim / Teodora Stepić
Make-up / Marina Podraščanin

Modeli naočara: OV5466U, OV5413SU, OV5393SU, OV5470V, PO3316S i PO3310S

Sunčane naočare PO3316S pripadaju porodici EFFORTLESS ICONICITY iz najnovije kolekcije za proleće/leto 2023. Klasičan i vanvremenski oblik naočara smo odabrali u dobro poznatoj Terra di Siena nijansi, ili mrkocrvenoj akvarel boji.

Svaki par naočara brenda Oliver Peoples odiše luksuzom i ekskluzivnošću. Okvir Londell OV5466U retro izgleda inspirisan je 50-im godinama prošlog veka i vintage stilom. Veoma sofisticirana izrada i pažnja posvećena detaljima su neosporni.

Oliver Peoples je lansirao prvu kolekciju u kolaboraciji sa italijanskim modnim dizajnenrom Brunello Cucinelli-jem. Duboka veza sa njihovim mestom porekla jedinstveno se provlači u svakom aspektu kolekcije, pa tako i u modelu OV5393SU, u novoj ekskluzivnoj boji maslinovog dima.

Italijanski brend Persol uvek ostaje dosledan svom avanturističkom nasleđu.
Model
PO3310S koji nosi naziv Jean je nastao inspiracijom koja je proizišla iz automobilskih trka.

Sofisticirana priroda američkog glumca Cary Grant preneta je i na naočare, koje su dobile naziv po njemu. OV5413SU sunčane naočare su must-have za svakog ko teži klasičnom holivudskom stilu. Na vrhu drškica nalazi se diskretan CG monogram napravljen njegovim ličnim priborom.

Kvadratna silueta sa smelom estetikom modela Hollins OV5470U privlači poglede. Ekskluzivna canarywood nijansa vuče inspiraciju iz kanarin drveta – jedinstveno drvo koje paradira prizmom prirodnih boja od jarko žute, narandžaste, crvene i ljubičaste. Okvir napravljen po najvišim standardima izrade.

Da li ste videli naš editorijal pod nazivom Pogled u budućnost – Yason x Ena Luna? Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.