SHADES OF MONOCHROME: YASON x NAĐA POPIVODA

Napraviti adekvatan spoj jednostavnog, smelog i izazovnog zahteva puno iskustva i mnogo energije, a brendovi Dolce&Gabbana i Vogue Eyewear upravo su to postigli u novoj kolekciji za proleće/leto 2023 godine. Kolaboracijom sa mladom i uspešnom influenserkom spajamo mladalačku energiju sa velikim iskustvom dva istaknuta brenda kroz naš novi editorijal Shades of MonochromeNađa Popivoda prvi put za Yason.

„Dolce&Gabbana u Elastic segmentu stavlja akcenat na smeo i prepoznatljiv dizajn injektirane plastike čije drškice su prošarane sa DG logom, dok Vogue nastavlja uspešnu kolaboraciju sa manekenkom Hailey Bieber koja donosi vanvremenske modele u tamnijim tonovima.

Činjenica da su naočare iz novog editorijala klasifikovane kao unisex modeli je nešto što je apsolutni korak unapred. Minimalističan dizajn crnih naočara je nešto što svi uvek tražimo, a tu su i modeli u beloj varijanti za one koji vole da idu iz krajnosti u krajnost.

 Kada smo upoznali Nađu bilo nam je jasno da ona svojim šarmom i pozitivnom energijom nikoga ne ostavi ravnodušnim, pa je odatle i potekla inspiracija za editorijal. Harizmatična i srdačna, Nađa je u vizuale unela svežinu i mladalačku živahnost koja je uvek dobrodošla.“

Dušan Mrđen, kreativni direktor kompanije Yason

YASON EDITORIJAL u kolaboraciji sa Nađom Popivodom napravljen je u Junu 2023. godine
Kreativni pravac i video produkcija / Dušan Mrđen
Model / Nađa Popivoda
Fotografija / Natalija Mrđen

Izvršni producent / Snežana Marković
Producent / Ivana Bojičić
Yason marketing tim / Teodora Stepić
Outfit / Nina Rajak Atelier
Make-up / Bojana Golubović

Modeli naočara korišćeni tokom snimanja: DG6187, DG6186 i VO5513S, VO5514S

Sunčane naočare DG6187 inspirisane su prošlim vekom, u avanturističkom duhu prateći trendove. Akcenat je stavljen na drškice čijom je celom dužinom ispisan logo ovog luksuznog brenda.

Retro glam dizajn naočara VO5514S, iz kolaboracije brenda Vogue sa poznatom manekenkom Hailey Bieber, se prenosi u budućnost. Plitak i naglašenih ivica ovaj model ostavlja snažan utisak.

Unisex priča inspirisana smelim dizajnom 90tih godina prošlog veka. Mladalački izgled DG6186 modela naočara sa DG elastic logom na drškicama i posebnim pakovanjem.

Blago mačkast vintage VO5513S sunčani model naočara pravo je osveženje. Hailey je u ovoj kolekciji uokvirila klasične oblike u moderne modele koji se lako nose i kombinuju.

Da li ste videli naš editorijal pod nazivom ICE-COOL DYINAMO – Yason x Matija Milenković? Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.