RAY-BAN REVERSE: ALLA SPIAGGIA

Zahvaljujući znanju brenda i naučnoj tehnologiji digitalnog procesa proizvodnje, Ray-Ban kreira inovativni dizajn sposoban da pomeri oblik sočiva sa konveksnog na konkavni, uz održavanje kultnog kvaliteta kroz klasične oblike okvira. Rezultat predstavlja revolucionarni proizvod koji odražava vrednosti brenda Ray-Ban svojim autentičnim dizajnom, bezvremenskim izgledom i hrabrom inovacijom.

„Inovacije su neminovne u svakom segmentu pa i u svetu naočara. Nakon 86 godina postojanja brenda desio se revolucionarni preokret kada je u pitanju dizajn naočara za sunce – convex to concave. Ovaj disruptivni oblik sočiva ne žrtvuje kvalitet, održavajući najoštrije i tačnije iskustvo vida. Ray-Ban iskazuje svoju hrabrost da pomera granice kroz četiri ikone brenda preoblikovane u savremeni dizajn, zadržavajući svoj klasičan izgled. Sva četiri modela su ekološki održiva, napravljena korišćenjem bio materijala.

Revolucionarna kolekcija ostavlja unikatan trag u svetu tehnologije i zato smo želeli da isprobamo modele zajedno sa Tatjanom koja svojom optimističnim pogledom na svet upotpunjuje raspoloženje svakog ko se nađe u prostoriji sa njom. Dani koje smo proveli zajedno snimajući materijale za ovu kampanju propratio je Ray-Ban, kao i pozitivna energija koja je evidentna na vizualima.“

Dušan Mrđen, kreativni direktor kompanije Yason

YASON EDITORIJAL u kolaboraciji sa Tatjanom Bosanac napravljen je u Julu 2023. godine
Kreativni pravac i video produkcija / Dušan Mrđen
Model /Tatjana Bosanac
Fotografija / Natalija Mrđen

Izvršna producentkinja / Snežana Marković
Producentkinja / Ivana Bojičić
Yason marketing tim / Teodora Stepić, Sanja Mandić
Bts video / Jovana Bosanac
Voice-over / Silvia Tonelli

Modeli naočara korišćeni tokom snimanja: RBR0101S, RBR0102S, RBR0501S, RBR0502S

 Da li ste znali da je Ray-Ban lansirao model Caravan čak 1957. godine? Redizajnirani Caravan čini deo nove neverovatne kolekcije Reverse koja je već dostupna u našim maloprodajama.

Ovoj kolekciji pripada i neizostavni Wayfarer. Jednostavan, oštar i upečatljiv ovaj model se pojavljivao na velikom ekranu kroz filmove osamdesetih i devedesetih godina pa sve do danas.

Od prvog dana kada se pojavio Aviator je ostavio snažan pečat. Nakon 86 godina legendarne Ray-Ban naočare Aviator dobijaju potpuno novi dizajn. Kolekcija Reverse predstavja totalni zaokret i pravi bum u svetu naočara, kao i mode uopšte.

Snažan utisak ostavlja i poslednji u nizu model Boyfriend. Oversized i podebljan u prelepoj more plavoj nijasni obeležiće ovo leto. Budite među prvima koji će imati priliku da iskuse novi pogled kroz konkavna stakla.

Da li ste videli naš editorijal pod nazivom Shades of monochrome – Yason x Nađa Popivoda? Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.