OPTOMETRIJA: OBRAZOVANJE ZAPOSLENIH

Kompanija Yason, kao lider na tržištu, kontinuirano ulaže u edukaciju svojih zaposlenih kako bi svojim klijentima mogli da pružimo vrhunsku uslugu. Ulaganje i podsticanje zaposlenih da napreduju i šire svoja znanja je od izuzetnog značaja, jer na taj način i sama kompanija raste i razvija se u pravom smeru.

Sa ponosom vas obaveštavamo da se naš stručni kadar proširio i sada je bogatiji za još jednu optometristkinju koja je stekla diplomu na Prirodno matematičkom fakultetu sa kojim naša kompanija ima dugogodišnju saradnju. Sigurni smo da će stečeno znanje i veštine unaprediti njen rad, omogućavajući joj da ga primeni u praksi.

Naša kompanija pruža mogućnost studentima za obavljanje stručne prakse u našim optikama. Smatramo da je praksa ključna za buduću karijeru. Kroz mentorski pristup od strane naših kolega optometrista imaćete priliku da razviijete praktične veštine i znanje koje kolege nesebično dele. Pored toga, dostupna su nam mnoga predavanja kako o sočivima za naočare, kontaktnim sočivima i naočarima, tako i o najsavremenijoj tehnologiji za proveru vida koju imamo priliku da koristimo u našim maloprodajama.

Strukovne studije u Novom Sadu u sklopu Departmana za fiziku PMF-a jedine su studije ovog tipa na teritoriji Srbije. Optika Yason već dugi niz godina, od 2007., gradi čvrstu saradnju sa Prirodno matematičkim fakultetom u ovoj oblasti.

Da li ste pročitali naš blog na temu Svetski dan optometrije?

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.