IZDVAJAMO: NAOČARE BRENDA VOGUE

Vogue kolekcija za jesen/zimu 2022 svojim nijansama uvek prati ton sezone za koju nam stižu noviteti. Uz jesenje boje izdvojili smo nekoliko modela koji se savršeno uklapaju i osvežavaju tmurne jesenje dane. Brend VOGUE možete pronaći u svakoj našoj maloprodaji (lokacije Yason radnji pogledaj OVDE).

Ovom prilikom za vas izdvajamo dva dioptrijska okvira i dva sunčana modela naočara. U narednim redovima saznaćete više detalja.

VO5454 2726

Ništa ne ostavlja upečatljiv utisak modnog detalja na vašem licu kao masivni transparentni front i masivna drškica pune pastelne boje. Bold efekat je neizostavan i unosi dozu zanimnlivih kombinacija kroz sivu, karamel i tamno rozu boju.

VO4250 5178

Nežan i lagan metalni okvir, skladne i uvek popularne zelene nijanse i mačkastog oblika. Izbor nijansi je širok i zanimljiv, od srebrne i zlatne, preko rozikaste i bež.

VO4227S 352/T3

Naočare koje donose novinu u Vogue svetu sunčanih naočara jer dolaze sa polarizovanim staklima. Divan metalni lančić krasi ovaj model i upotpunjuje funkcinalnost privremenog odlaganja načara. Izbor se svodi na prelepe boje stakala od roze, braon i sive gradient do punih tamnih sivih nijansi.

VO5462 W65613

Model koji odiše jesenjom braon havanom zemljenih tonova.

Masivan front i drškice sa gradiranim braon staklima su prava kombinacija za jesenje dane. Širok spektar ljubičaste, plave, zelene i roze stavlja ovaj model u top modele za naredni period po veličanstvenom izboru kombinacija.

Da li ste pogledali naš novi editorijal Ray-Ban SS22 sa Misspsychocat i da li vam se dopada? Pratite stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Gordana Uhlik je dugi niz godina profesionalac za brigu o očima u kompaniji Yason.

Gordana Uhlik
Železnička 34

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.