EDITORIJAL: RAY-BAN SS22

Drugi deo našeg predivnog Ray-Ban editorijala stigao je da zaokruži letnju sezonu, a naša prijateljica Minja (Misspsychocat) fenomenalno nosi vanvremenske modele koje smo odabrali za ovu kampanju. 

„Ray-Ban i ovaj put uspeo je da nas iznenadi sa modelima naočara koji u sebi nose kompleksnu istoriju dugačku skoro 100 godina. Nova SS22 kolekcija osvežila je svima poznate legende poput Aviator-a i Round-a sa unikatnim gravurama na drškicama i mostovima koji se svojim dizajnom izdvajaju i unose novu energiju u najprodavanije modele na tržištu.

U drugom delu našeg editorijala hteli smo da prikažemo kakvu moć transformacije ima ovaj brend, kao i naša Minja koja ima neverovatnu mogućnost da se uklopi u različite epohe mode i u svakoj donese nešto jedinstveno a opet zadrži svoju suštinu – baš kao i Ray-Ban.“

Dušan Mrđen, kreativni direktor kompanije Yason

Editorijal RAY-BAN SS22 napravljen je u Februaru 2022. godine
Kreativni pravac i video produkcija / Dušan Mrđen
Model / Minja Cvetković
Fotografija / Natalija Mrđen

Yason kreativni tim / Snežana Marković
Autor članka / Ivana Bojičić
Make-up / Dijana Džinkić

Minja nosi Ray-Ban modele RB3691, RB3428 i RX6481V

Sunčani okvir zaobljenog metalnog fronta možete pronaći pod šifrom RB3691.  Mekani uglovi ovih naočara inspirisani su 2000-im godinama. Ono što je jako važno naglasiti jeste da nam ovaj model sada dolazi sa POLARIZACIJOM i CHROMANCE efektom, na radost ljubitelja ROUND oblika!

Ray-Ban sunčani model koji nosi naziv ROAD SPIRIT pilotskog je oblika sa naglašenim okvirom. Metalna konstrukcija modela RB3428 uokvirena je acetatom u tamnoj nijansi za što efektniji utisak, i upotpunjena kaljenim kristalnim staklima na kojima se nalazi laserski ugravirani logo zlatnih tonova.

Nežne obline kod dioptrijksih naočara pod šifrom RB6481V daju osećaj mekoće. Ovaj ovalni dioptrijski okvir odabrali smo u kombinaciji koju čine front u zlatnoj boji metala i drškice u havana nijansi. Ono što je zanimljivo jeste nova havana nijansa, sada sa izraženijim žutim tonovima koji čine da ove naočare odišu luksuzom.

Da li ste upoznati sa vanvremenskim modelima brenda RAY-BAN? Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.