IZDVAJAMO: BOLON SUNČANE NAOČARE

Izraziti sebe kroz stil je putovanje u konstantnom razvoju. Zbog toga je Bolon neprekidno u koraku sa vremenom i konstantno kreira nove, jedistvene modele koji odgovaraju modnim izazovima i svim oblicima lica.

Bolon godinama unazad pronalazi svoju inspiraciju u velikim, savremenim i zanimljivim gradovima, zbog čega su njihovi modeli uvek moderni, šik i smeli. Zato, upravo takve modele izdvajamo danas za vas.

SYDNAY BS5066

Kao što naziv modela govori, naočare su nastale nadahnućem jednim od najnaprednijih i modernijih gradova na svetu Sydnay.

Oversized naočare su veoma urbanog dizajna, baš kao i sam grad. Model snažnog karaktera koji dobija moćnu nadogradnju kroz crni ugaoni front sa strane. Njegova smelost je u kontrastu sa elegantnim zlatnim drškicama, i predstavlja rezultat žestokih stilskih izbora, napravljenih za svesne, moderne i samostalne žene.

VICTORIA BS7172

Victoria model nastao je inspiracijom na grad Victoria u Kanadi i predstavlja savršenu eleganciju baš kao i grad. Naočare su kreirane za ženu koja želi da ulepša svoje dane. Naglašena su dijamantska sočiva sa precizno i fino sečenim uglovima, koje upotpunjuje nesvakidašnji spoj zlatnih drškica i fronta. Iako elegantan, ovaj model je svestran i prilagodljiv svakom izgledu i obliku lica.

MESSINA BS7163

Messina model nastao je nadahnućem jednim od najlepših gradova na obali Sicilije. Model je zapanjujući baš kao panoramsko nebo istoimenog grada.

Messina je oličenje letnjeg šika. Smeo model sa dubljim staklima koje naglašavaju oči. Njegov elegantan okvir od ružičastog zlata, nadopunjuju sočiva od sivih do ružičastih tonova koje zrače samopouzdanjem kada se nose.

Da li ste pogledali naš novi editorijal Ray-Ban SS22 sa Misspsychocat i da li vam se dopada? Pratite stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Sanja Mandić je već dugi niz godina deo marketing tima u kompaniji Yason.

Sanja Mandić
Marketing tim

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.