EDITORIJAL: VALENTINO FW21

Naš najnoviji Valentino FW21 editorijal urađen je kao lagana priprema sa sunčanije dane koje svi željno iščekujemo u kolaboraciji sa velikim prijateljem kompanije Yason.

„Nešto što izdvaja Valentino modele u odnosu na naočare drugih brendova jeste unikatnost njihovog dizajna. Svaka kolekcija inspirisana je detaljima koji su autentični za ovu italijansku modnu kuću, i materijalima koji podižu njihove komade na viši nivo.

Kada pogledamo najnoviju kolekciju videćemo jednostavne, retro oblike i jedinstvene acetate koji su upotpunjeni autentičnim V znakom i prelepim Maxi Stud nitnama koje krase drškice modela. Buntovnički-glam duh kreativnog samoizražavanja, kultne boje i zaštitni Valentino logo definišu provokativan izgled savremenog glamura utisnut u novu kolekciju.

Neko ko u svojoj srži shvata koliko je dizajn bitan u kreativnom procesu jeste upravo naša modna kreatorka Biljana Tipsarević sa kojom smo prošle godine stupili u saradnju i zapečatili dugogodišnje prijateljstvo. Biljana svojim radom i posvećenošću zanatu predstavlja nepresušan izvor kreativnosti i inspiracije za sve one koji žele da vijaju svoje snove.“

Dušan Mrđen, kreativni direktor kompanije Yason

Editorijal VALENTINO FW21 napravljen je u Decembru 2021. godine
Kreativni pravac i video produkcija / Dušan Mrđen
Kolaboracija sa / Biljana Tipsarević

Fotografija / Natalija Mrđen
Yason kreativni tim / Snežana Marković
Autor članka / Ivana Bojičić

 

Biljana nosi Valentino modele VA4102, VA4101 i VA4097

Kada želite da budete šik onda birate VA4101 model sunčanih naočara. Sa jedne strane vidimo tanak acetatni front i tanku drškicu od metala, dok su sa druge strane četvrtasti oversized okulari i predimenzionirani V logo. Kombinacijom obe strane dobijamo naočare koje odišu glamurom i uz koje ćete zasijati u svakom trenutku.

Sunčane naočare VA4102 izrazito mačkastog oblika pomeraju granice! Možemo ih okarakterisati kao smele i drske. Oštre ivice fronta sa naglašenom obrvom od acetata u boji slonovače u kombinaciji sa finim metalom čine ovaj model izuzetno provokativnim i zavodljivim.

Kolekcija inspirisana modnom pistom i velikim nitnama koje, pored torbi i cipela, krase i naočare koje smo izdvojili za ovu priliku. VALENTINO VA4097 klasičnog je dizajna, napravljen od masivnog sjajnog acetata koji upotpunjuju siva gradirana stakla. Ovim naočarima zapečatite vaš savršeni poslovni look i učinite ga još luksuznijim.

Da li ste videli prethodni editorijal sa brendom Prada i da li vam se dopao? Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.