EDITORIJAL: PRADA FW21

Nastavljamo seriju ovogodišnjih editorijala sa najnovijom Prada FW21 kolekcijom u kojoj ćemo pogledati kako izgledaju sunčani modeli koje nam je pripremio ovaj klasičan italijanski brend.

„Kolekcija FW21 uspešno osvežava modele naočara sa inovacijama u dizajnu koje smo videli u prethodnoj kolekciji. Fantastičan trodimenzionalan dizajn drškica i neobične kombinacije pastelnih i jarkih boja savršeno predstavljaju sve ono u čemu ljubitelji Pradinih komada uživaju.

Predstavljen široj publici 2021. godine, PR 17WS pokazao se kao jedan od najtraženijih modela sunčanih naočara zbog fronta koji aludira na trendove devedesetih godina u kombinaciji sa futurističkim dizajnom drškica. Sada dobija pojačanje u unapređenoj verziji modela PR 07YS koji možete videti u beloj boji kao na fotografijama.

Prolazeći kroz nove kolekcije želeli smo da editorijal upotpunimo nečim posebnim, pa smo odlučili da učvrstimo saradnju sa jednom od naših najpoznatijih modnih kreatorki i prijateljem kompanije Yason. Biljana Tipsarević potpisuje elegantne i sofisticirane komade koje naša Ivana nosi na novim vizualima.“

Dušan Mrđen, kreativni direktor kompanije Yason

Editorijal PRADA FW21 napravljen je u Oktobru 2021. godine
Kreativni pravac i video produkcija / Dušan Mrđen
Odevne kombinacije / Biljana Tipsarević
Model / Ivana Segedi Deurić
Fotografija / Natalija Mrđen
Kreativna podrška / Silvia Tonelli
Yason kreativni tim / Snežana Marković
Autor članka / Ivana Bojičić
Cvetni aranžman / Botanika NS

 

Ivana nosi Prada modele PR 07YS, PR 50YS i PR 01YS

Sunčane naočare PR 07YS u beloj boji inspirisane su komadima sa modne piste kolekcije FW21 i odišu smelom privlačnošću. Bogat, pun acetat, cat-eye oblik fronta i trouglasti logo inspirisan PRADA torbicom čine da ove naočare izgledaju unikatno i ekskluzivno.

Za izradu ovih naočara korišćen je mermerni acetat u novim ekskluzivim bojama – narandžastoj i ljubičastoj. Unikatna kombinacija boja čiji intenzitet najviše dolazi do izražaja na prirodnoj svetlosti, je čarobna!

Avangardni dizajn novih PRADA sunčanih naočara PR 50YS iz segmenta PRADA TRIANGLE. Oversized front napravljen je od najfinijih metala u zlatnoj nijansi sa emajliranim spoljnim ivicama. Zanimljivi front ovog modela upotpunjuju tanke acetatne drškice u senzualnoj puder nijansi na kojima se nalazi trouglasti Prada logo.

Sunčane naočare PR 01YS označavaju sinergiju između PRADA naočara i modnih dodataka u kolekciji HANDBAG LOGO. Slojevit front sačinjen je od dva glamurozna zaobljena acetatna oblika. Prvi sloj je svetle puderaste nijanse prekriven drugim slojem u tamnijoj transparentnoj nijansi.

Da li ste upoznati sa istorijom brenda Prada? Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.