EDITORIJAL: RAY-BAN RETRO KISS

Prvi deo našeg najnovijeg Ray-Ban editorijala napokon je stigao! Ovaj put kontaktirali smo našu prijateljicu Minju (Misspsychocat) kako bismo vam pokazali zašto ovaj brend ima dugogodišnju istoriju prepunu priča koje se moraju ispričati.

„Nezavisno od toga da li pratite aktuelne trendove ili ste ljubitelj klasičnih modela, budite sigurni u to da vas Ray-Ban nikada neće razočarati. Najnovija S22 kolekcija osvežava dobro poznate legende poput Aviator-a i Round-a putem unikatnih gravura na drškicama i mostovima koje dodaju jedinstven sjaj oblicima naočara sa kojima se susrećemo u svim brendovima na tržištu.

Harizmatična Minja svojim retro-modernim pin-up izgledom na savršen način unosi estetiku prošlog veka u moderno doba i uklapa se u sve ono što čini Ray-Ban snažnim i unikatnim brendom koji postoji već dugi niz godina. Bilo nam je zadovoljstvo da zajedno sa njom napravimo fantastične vizuale i uverimo vas u to da nije jednostavno ostati autentičan i prepoznatljiv u današnje vreme.“

Dušan Mrđen, kreativni direktor kompanije Yason

Editorijal RAY-BAN RETRO KISS napravljen je u Februaru 2022. godine
Kreativni pravac i video produkcija / Dušan Mrđen
Model / Minja Cvetković
Fotografija / Natalija Mrđen

Yason kreativni tim / Snežana Marković
Autor članka / Ivana Bojičić
Make-up / Dijana Džinkić

Minja nosi Ray-Ban modele RB2299, RB3637 i RX3625V

LADY BURBANK sunčane naočare RB2299 pripadaju segmentu pod nazivom BURBANK FAMILY koje vuku inspiraciju iz 60-ih godina prošlog veka. Plitak retro front i mačkasti oblik za glamurozan izgled se spajaju u jedno. Transparentan acetat koji se preliva od tamnije ka svetlijoj nojansi doprinosi da ovaj modela izgleda nesvakidašnje.

AVIATOR model rođen davne 1937. godine sada je potpuno restilizovan i u sunčanoj i u dioptrijskoj varijanti. Mi vam ovom prilikom predstavljamo dioptrijski okvir koji sada možete pronaći pod šifrom RX3625V. Vrhunske gravure nalaze se na drškicama i na oba mosta, od premijum metala u izuzetno popularnoj rose gold nijansi. Ovaj unisex model će definitivno doneti svežinu svačijem licu!

ROUND je jedan od vanvremenskih modela brenda Ray-Ban koji nam dolazi u novom duhu i pod novom šifrom RB3637. Ovaj model je evoluirao od klasike do supermodernog, pa tako u ovoj kolekciji premijum metal srebrne boje ukrašene su novim detaljima i upotpunjene plavim gradiranim staklima vrhunskog kvaliteta. Ova kombinacija boja okvira i stakala je jedna od najpopularnijih, a se sada po prvi put pojavljuje i kod ovog modela. 

Da li ste upoznati sa vanvremenskim modelima brenda RAY-BAN? Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.