DAN ZALJUBLJENIH 2022

Najromantičniji praznik u godini je svakako Dan zaljubljenih, ali to naravno ne znači da morate čekati praznik da biste bili romantični!

Ovaj put smo za vas pripremili modele koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim  i kojima možete obradovati voljenu osobu. Ukoliko pak niste sigurni da li je vaš odabir pun pogodak uvek možete da odaberete GIFT CARD. Klikom na GIFT CARD možete dobiti više informacija.

 Iskoristite specijalni popust koji vas čeka ekskluzivno povodom praznika već od danas.

PR 14XS 03C3D0

PRADA sunčane naočare uvek su odličan izbor ako želite nekoga da ostavite bez daha! Moderan četvrtasti oblik i drškica u kombinaciji braon i bledo krem nijanse posebno privlače pažnju. Karakteristično za model PR 14XS je to što iako su napravljene od acetata na nos naležu uz pomoć papučica.

Dostupne su u našoj radnji na Bulevaru oslobođenja 34, dok ga na online shopu možeš kupiti klikom na link.

MK4070 3499

Ukoliko vaša voljena osoba preferira crne i bele tonove naš predlog je MICHAEL KORS okvir MK4070 mačkastog oblika u „zebra“ dezenu. Sa ovim naočarim defininitivno ne možete proći nezapaženo. Ovaj model možete pronaći u našoj radnji u Hadži Ruvimovoj 65 i na najnaočare.rs online shop-u.

VO5317S 2811×0

Izrazito mačkaste, zavodljive i upadljive VOGUE sunčane naočare VO5317S stvorene su za posebne prilike. Crveni acetat u kombinaciji sa plavim staklima pravo je osveženje. Ovaj model se posebno ističe iz kolekcije popularne mlade glumice Millie Bobby Brown, koja je zaštitno lice ovog brenda. Ovaj model vas čeka na našem online shop-u.

A03077 005

Naočare brenda ALAIN MIKLI su prava mala umetnička dela, napravljena od najkvalitetnijih materijala kombinovanjem jakih i postojanih boja. Za ljubitelje ekstravagancije idealan poklon bi bio model A03077 četvrtastog oblika od acetata u kombinaciji crne, prozirne i boje trule višnje. Možete ga naći u optici Yason na Bulevaru oslobođenja 34 i naravno na našem online-u.

DG1308 1754

yason dan zaljubljenih dolce gabbana DG1308

Želite da poklonite okvir koji nije ni suviše klasičan, ni previše upadljiv? Naša preporuka je metalni DOLCE&GABBANA okvir DG1308 u popularnoj light gold nijansi sa transparentno crvenim momentima u gornjem segmentu naočara. Jedinstven, sofisticiran, privlačan.

Volite i poklanjajte svaki dan!

Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Ivana Bojičić je marketing menadžer kompanije Yason.

Ivana Bojičić
Marketing tim

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.