GIFT CARD

 Ušli smo u Decembar, stižu nam praznici a sa njima dolazi i dobro poznata euforija koju prate ukrašavanje domova i kupovina poklona našim najbližima. 

Kada istrošite sve ideje i kada mislite da će neko ko vam je drag ostati bez poklona – ne gubite nadu jer mi smo tu da vam pomognemo!

Optike Yason izdaju GIFT CARD (poklon kartice) koje predstavljaju idealno rešenje ukoliko ste u nedoumici šta pokloniti dragoj osobi.

GIFT CARD YASON

Kada želite da obradujete nekog kupovinom kvalitetnih naočara, ali niste sigurni koje naočare bi im najbolje pristajale savršen izbor za brzu i jednostavnu kupovinu jeste GIFT CARD!

Uplatom željenog iznosa na karticu ostvarujete pravo na kupovinu u bilo kom od naših maloprodajnih objekata u toku jedne kalendarske godine. Što bi značilo da se uplaćeni iznos ne prenosi u narednu kalendarsku godinu već se mora iskoristiti u tekućoj. Iznos koji se može uplatiti nije ograničen.

Sva dešavanja u kojima učestvuje kompanija Yason možete pratiti putem našeg web sajta i stranice Novosti.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.