YASON x VATERPOLO TURNIR NOVI SAD OPEN 2022

Kao što je već dobro poznato, kompanija Yason se već dugi niz godina trudi da pruži podršku i potporu našim sportistima. Naša kompanija se ovog puta pridružuje kao jedan od sponzora ovogodišnjeg turnira – Vaterpolo turnir NOVI SAD OPEN 2022, koji se održava od 23. do 25. septembra 2022. na bazenu Slana bara u Novom Sadu. U pitanju je internacionalni turnir u kom učestvuju sledeće ekipe:

Vojvodina Novi Sad

Peristeri Atina (Grčka)

Segedin (Mađarska)

Partizan Beograd

Za igrače koji se najbolje istaknu na ovom internacionalnom turniru slede vredne nagrade! Kompanija YASON će učesnicima turnira, kao nagradu za uspeh, dodeliti naočare za sunce poznatih brendova.

Nagrađeni će biti:

  • najbolji strelac
  • najbolji golman,
  • najbolji igrač turnira.

Na ovogodišnjem turniru „Novi Sad Open 2022“ vaterpolisti Partizana zasluženo su zauzeli prvo mesto, Mađarska drugo mesto, dok se Grčka našla na trećem mestu, a Vojvodina na četvrtom.

Za najboljeg golmana proglašen je David Molnar iz Segedina, Petar Kasum iz Vojvodine je sa 14 golova bio najbolji strelac, dok je za najboljeg igrača proglašen vaterpolista Peristerija Angelos Koskolos.

Svim učesnicima želimo puno sreće u daljim takmičenjima!

Sva dešavanja u kojima učestvuje kompanija Yason možete pratiti putem našeg web sajta i stranice Novosti.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.