Yason x UEC MTB European Championship

Kompanija Yason se pridružuje kao jedan od sponzora ovogodišnjeg Evropskog prvenstva u planinskom biciklizmu, takmičenja koje će se održati u Novom Sadu od 12.08. – 15.08. , u organizaciji direktora Nemanje Vajsa.

Evropsko prvenstvo UEC u MTB -u 2021. godine organizuje Union Européenne de Cyclisme
(UEC) u saradnji sa Novosadskim biciklističkim klubom, Vojvođanskim biciklističkim savezom i Srpskom
Biciklističkom federacijom.

Yason x UEC MTB European Championship

2021 Novi Sad UEC MTB Evropsko prvenstvo otvoreno je za sve koji se bave sportom i podržavaju zdrav način života. Ovaj događaj je odlična prilika da sa porodicom posetite Novi Sad i Petrovaradinsku tvrđavu i vidite zašto je planinski biciklizam tako uzbudljiv olimpijski sport! Takođe, moći ćete da vidite najbolje planinske bicikliste Evrope i budete deo ovog velikog sportskog događaja. – piše na zvaničnoj stranici UEC MTB.

Yason x UEC MTB European Championship

Zahvaljujući inovativnosti na tržištu i proaktivnom pristupu sportskim događajima, Yason se pridružuje i ovom eminentnom takmičenju u vidu promovisanja zdravog načina života.

Svečano otvaranje Evropskog prvenstva u planinskom biciklizmu možete da pratite uživo na RTV1, danas od 19h.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.