YASON x SERBIA EPIC SERIES 2024

Nastavljamo prošlogodišnju avanturu sa istom energijom, YASON CREATIVE DISTRICT ponovo će biti prva od ukupno šest trka koje će biti održane 2024. godine u organizaciji SERBIA EPIC SERIES – udruženje građana SERBIA EPIC SERIES i Biciklistički klub Novi Sad.

Već nekoliko godina zaredom kompanija Yason sa velikim zadovoljstvom pruža podršku biciklističkoj orgaizaciji Serbia Epic Series. Serijal predstojećih trka biće održan na 4 lokacije: Andrevlje, Novi Sad, Požarevac i Beograd. Ovogodišnji serijal trka otvara se 22.03.2024. na Andrevlju na Fruškoj Gori upravo trkom pod nazivom Yason Creative District, a završava se trkom Srpsko-Turskog prijateljstva.

Za kraj Petrovaradin Fortress bike festivala organizovan je koncert jednog od najpoznatijih pop pevača u Srbiji – Željka Vasić. Pored Željka događaj će upotpuniti takođe pop pevač Nemanja Radošević, učesnik na PZE 2024. Posetioci će imati priliku da 27. aprila uživaju u Željkovom i Nemanjinom vokalu, a ulaz će biti slobodan.

Više o Biciklistički klub Novi Sad

Biciklistički klub Novi Sad od svog osnivanja 2008. godine, u kontinuitetu radi na promociji biciklizma, promociji turističkih destinacija u Srbiji i regionu i organizaciju sportskih manifestacija.
Najveći i najznačajniji projekat BK Novi Sad je organizacija Evropskog MTB prvenstva u Novom Sadu 2021.

Svi zainteresovani učesnici prijavu mogu izvršiti na zvaničnom sajtu www.serbiaepicseries.com.

Sva dešavanja u kojima učestvuje kompanija Yason možete pratiti putem našeg web sajta i stranice Novosti.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.