YASON X MIAMAYA PRAZNICI 2023

Praznična kampanja sa sobom nosi posebne emocije i raspoloženja, zato je euforija prisutna od samog momenta nastajanja ideje za kreiranje iste. Ovogodišnji Yason zimski editorijal nije samo o modi, već zaokružuje celokupno iskustvo koje smo prošli u kolaboraciji sa saradnicima iz MiaMaya concept store-a.

Sa uzbuđenjem najavljujemo da će duh naše kampanje zračiti i kroz izloge naših optika gde će se estetika preliti u jedinstvenu dekoraciju, dok će vizuali dodatno oživeti prostor i stvoriti upečatljiv praznični ambijent.

Čuveni italijanski brend Dolce & Gabbana bio je savršen izbor za sve što smo želeli da postignemo ovaj put. Koncept koji smo razvili savršeno se uklapa u mitologiju ovog legendarnog brenda koji svoj identitet neguje decenijama. Vizuali kampanje prenose strast koju osećate kada primate savršen poklon i naglašavaju emocije koje dolaze sa otkrivanjem sadržaja kutije. Nezavisno od toga da li se radi o ljubavi prema sebi ili nekom drugom, praznici su savršena prilika da potrošite vreme na lepe trenutke.

Pravljenje ove kampanje je za naš tim bilo apsolutno zadovoljstvo – ne samo zbog prekrasnih Dolce & Gabbana komada koji se nalaze u njoj, već uglavnom zbog srdačne komunikacije i zajedničke estetike koju delimo sa fenomenalnim timom iz MiaMaya koncept radnje. Ove godine zajedničkim snagama pripremili smo svetski editorijal koji predstavlja samo početak prelepih stvari koje dolaze u budućnosti.”

Dušan Mrđen, kreativni direktor kompanije Yason

Editorijal YASON X MIAMAYA PRAZNICI 2023 napravljen je u novembru 2023. godine
Kolaboracija sa / MIAMAYA
Kreativni direktor / Dušan Mrđen
Izvršna producentkinja / Ivana Karalejić
Producentkinja / Ivana Bojičić

Fotografija / Natalija Mrđen
Model / Ivana Segedi Deurić

Grafički dizajn / Jovana Matović
Yason marketing tim / Teodora Stepić, Sanja Mandić
Make-up / Marina Podraščanin
Frizura / Gavrilo Vujović

Ivana nosi naočare brenda Dolce&Gabbana: DG4439, DG4446B, DG4448, DG6193U

Kada bi reč „praznici“ bila fotografija sigurno bi sadržala neku od boja kao što su crvena, zlatna, bela ili srebrna. Zato smo za prazničnu kampanju odabrali upravo DOLCE&GABBANA naočare mačkaste forme u crvenoj boji koje deluju izuzetno ženstveno i vanvremenski.

Naočare DG4448 retro ovalnog oblika vraćaju nas u šezdesete godine prošlog veka. Jedan od najpopularnijih DG printova Maiolica krasi unutrašnju stranu drškica ovog prelepog modela.

Pored crvene, zlatne, bele i srebrne, na praznike svakako asociraju i sjajni detalji. DOLCE&GABBANA model DG4446B napravljen od najkvalitetnijeg acetata u svečanoj crnoj boji čije metalne drškice su ukrašene DG logom obogaćenim kristalima.

Oversized DG6193U model nepravilnog oblika odabrali smo sa elegantnim havana printom, koji se savršeno uklopio sa izuzetno autentičnom haljinom i DG torbom u istom dezenu.

Više o MIAMAYA GOLD fashion concept store

MiaMaya Gold store u SC Galerija predstavlja jedinstvenu sinergiju vrhunskih luksuznih brendova poput Dior, Celine, Dolce& Gabbana, Burberry, Loewe, Valentino. MiaMaya Gold je nastala sa misijom da odlučnim i sofisticiranim ženama pokloni samo njihovu modnu oazu svetskog stila u srcu Beograda.

Da li ste pronašli savršen poklon za svoje najmilije? Ako niste čekamo vas na 6 lokacija u Novom Sadu i Beogradu sa najvećim izborom naočara.

Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.