YASON MTB FRUŠKOGORSKI MARATON

Kompanija Yason se pridružuje kao jedan od sponzora ovogodišnjeg takmičenja – YASON MTB Fruškogorski maraton Ivan Davosir, koji će biti održan u nedelju 15. maja 2022. u organizaciji MBK Fanatik i BK Novi Sad. Mesto održavanja je Popovica u Nacionalnom Parku „Fruška gora“, koja se nalazi na oko 10km udaljenosti od Novog Sada.

Bitna novina na koju smo izuzetno ponosni je upravo ta da će ovo takmičenje od sada nositi naziv „YASON MTB Fruškogorski maraton“.

Na radost svih ljubitelja biciklizma, sporta i u opšte zdravog načina života pravo učešća na „YASON MTB Fruškogorskom maratonu Ivan Davosir“ imaju svi licencirani i nelicencirani takmičari.

Vrsta takmičenja koja će biti organizovana je  Otvoreni Mountain Bike Cross-country Marathon (MTB XCM). Maraton je podeljen na sledeće kategorije – Veliki maraton za muškarce i žene, i Mali maraton za muškarce i žene.

Za pobednike maratona sledi nagrada! Kompanija YASON će pobednicima maratona, kao nagradu za uspeh, dodeliti naočare za sunce poznatih brendova.

Za detaljne informacije o načinu prijavljivanja, kilometraži i slično možete se informisati na zvaničnom sajtu Fanatic.rs

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.