YASON x CINEPLEXX – TOP GUN

Sa velikim zadovoljstvom vam najavljujemo da se pripremite za jedan uzbudljiv

TOP GUN GIVEAWAY i TOP GUN KVIZ!

Sjajna iznenađenja smo pripremila za vas, a o čemu se tačno radi saznaćete u narednim redovima.

Ako možda niste gledali onda ste sigurno čuli za kultni film TOP GUN iz 1986. godine u kome glavnu ulogu tumači neponovljivi Tom Kruz. Ovaj legendarni film, koji je proslavio danas najpopularniji Ray-Ban AVIATOR model sunčanih naočara, konačno je dobio svoj nastavak. Posle 36 godina ponovo ćemo gledati Maverika  u ulozi predvodnika nove mlade družine pilota u misiji koja će podići adrenalin na najviši nivo. Cineplexx bioskopi su pripremili specijalno Top Gun veče uz film „TOP GUN: MAVERIK“.

TOP GUN GIVEAWAY

Od 19. maja pa do 25. maja imaćete priliku da učestvujete u GIVEAWAY koji smo pripremili za vas! U saradnji sa CINEPLEXX  bioskopima odlučili smo da vas nagradimo i poklonimo 5 puta po 2 karte za projekciju filma „Top Gun: Maverik“, koje možete da iskoristite u bioskopima u Beogradu i Novom Sadu, u terminu koji vi odaberete!

Pravila su sledeća – potrebno je da zapratite naš instagram profil i ostavite komentar ispod objave koju možete pogledati OVDE , a 25. maja ćemo preko storija nasumičnim odabirom izvući dobitnike.

TOP GUN KVIZ

25. maja od 20h svi posetioci projekcije u Cineplexx Ušće Shopping Center i Cineplexx Promenada bioskopima imaće priliku da učestvuju u KVIZU, tačnije imaće priliku da provere koliko dobro poznaju prvi deo filma i tako osvoje vredne poklone koje smo pripremili. U svakom od ovih bioskopa posetioci će prilikom ulaska u salu dobiti instrukcije za učestvovanje, sa pravilima i detaljima kviza od kviz mastera.

Za najbolje učesnike kviza, kompanija Yason je pripremila po jedan par sunčanih naočara, i to upravo RAY-BAN AVIATOR!

Svim učesnicima želimo da uživaju u filmu i puno sreće u nagradnim igrama!

Sva dešavanja u kojima učestvuje kompanija Yason možete pratiti putem našeg web sajta i stranice Novosti.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.