Yason sa Tatjanom Bosanac – Kolekcije za proleće/leto 2024

Ovog proleća imaćete priliku da gledate novi Youtube format koji smo pripremili u kolaboraciji sa našom dugogodišnjom saradnicom Tatjanom Bosanac.

Zajedno sa našim timom, Tatjana bira modele iz novih kolekcija EssilorLuxottica za proleće/leto 2024. koje su ostavile snažan utisak na nju. Prolazićemo kroz raznorazne novine, istorijat ali i materijale koji se koriste u dizajnu i proizvodnji visoko-kvalitetnih naočara koje imamo u ponudi.

Pogledajte prvu epizodu u videu ispod

YASON SA TATJANOM BOSANAC Youtube format napravljen je u maju 2024. godine

Kreativni direktor / Dušan Mrđen
Videografija / Natalija Mrđen, Jovana Bosanac
Producentkinja / Ivana Bojičić
Šminka / Marina Podraščanin

Modeli naočara odabrani u videu: 0PO1018S, 0PO3343S, 0PO3347V, 0PO3348V, 0PO1016S, 0PO0714

Na YouTube kanalu YASON OPTIKA u toku maja i juna meseca moći ćete da uživate u sadržaju koji će vam pružiti sve informacije o letnjoj kolekciji i saznate koje to novine i trendovi dolaze kada su u pitanju sunčani i dioptrijski modeli u svetu naočara.

Sva dešavanja u kojima učestvuje kompanija Yason možete pratiti putem našeg web sajta i stranice Novosti.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.