SVEČANO OTVARANJE YASON STUDIJA ZA OPTIKU I AUDIOLOGIJU U BEOGRADU

Od prve optičke radnje u Novom Sadu, koja je otvorena 1989. godine kao samostalna zanatska radnja, kompanija Yason se vremenom razvila i dobila status distributera najvećeg svetskog  proizvođača naočara, što ju je učinilo liderom u svojoj branši.

Obzirom da je kompanija Yason vodeća na tržištu, nije čudno da je uvek i u svemu prva, zato vas sa ogromnim ponosom obaveštavamo da je juče, 09.06.2022. kompanija Yason otvorila i svoj prvi Studio u Beogradu, koji obuhvata i optiku i audiologiju, čiji je direktor Boško Mrđen, dok će menadžer Studia biti Michel Mrđen.

Studio se nalazi na adresi Prote Mateje 62, u Beogradu, i nudi vam mogućnost da izvršite proveru vida i sluha na jednom mestu. Studio je opremljen sunčanim i dioptrijskim naočarima poznatih svetskih brendova poput Oliver Peoples, Persol, Alain Mikli, Versace, Prada, Dolce&Gabbana i drugi, kao i slušnim aparatima dva premium brenda – Widex i Signia.

Na otvaranju smo imali priliku da ugostimo puno naših prijatelja, kao i poznatih lica, među kojima su se našli modna kreatorka Biljana Tipsarević, glumica Bojana Ordinačev, glumac Zoran Pajić, kolumnistkinja Iva Chu, influenserka Ena Luna, profesor grafičkog dizajna i medija Nataša Petrović  Dolinaj i drugi.

Posetiocima su prezentovani modeli naočara iz najnovije i aktuelnih kolekcija, kao i modeli slušnih aparata modernog dizajna i unapređenih funkcija najnovijih generacija.  Svi posetioci su mogli da uživaju u dobroj muzici, keteringu, prelepom ambijentu i imali su mogućnost isprobavanja i kupovine naočara.

Zahvaljujemo se:
Video produkcija / Dušan Mrđen
Fotografija / Natalija Mrđen
Yason kreativni tim / Snežana Marković

Autor članka / Ivana Bojičić
Ketering / Tirador ketering
Mobilni bar i ketering pića / Geridon Event Organization

Sva dešavanja u kojima učestvuje kompanija Yason možete pratiti putem našeg web sajta i stranice Novosti.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.