YASON PRAZNICI 2022

Sa velikim nestrpljenjem smo čekali ovaj momenat da vam predstavimo našu novu YASON PRAZNICI kampanju koja je nešto sasvim drugačije od svega što smo do sada pravili. Ono na čemu smo vredno radili ove godine jeste dekoracija izloga Yason maloprodaja čija tema je povezana sa temom editorijala, a to je „Radost poklanjanja“.

Decembar je mesec darivanja. Svi su u potrazi za savršenim poklonom kojim će obradovati svoje najmilije. Zato smo za vas pripremili naočare različitog dizajna koje mogu biti fantastičan poklon koji tražite.

„Svaki dar, pa i najmanji, postaje veliki dar ako ga darujete s ljubavlju“, Walcott.

„Od zlatnih detalja na Versace modelima koji upotpunjuju prazničnu atmosferu do luksuzne modelistike Dolce&Gabbana naočara, naš novi editorijal sačinjen je od modela koji bi svakome bili idealan poklon za praznike. Da li su u pitanju beli modeli ili atraktivne bordo nijanse, svake naočare koje smo odabrali za vas izdvajaju se zbog toga što su vanvremenske.

Bojana i Zoran su bili naš prvi izbor za prelepu, prazničnu kampanju ovakvog tipa zbog njihovog neospornog šarma i talenta koji je uvek prisutan u svim kreativnim pohodima kojima se posvećuju.“

Dušan Mrđen, kreativni direktor kompanije Yason

PRAZNIČNI editorijal napravljen je u Novembru 2022. godine
Kreativni pravac i video produkcija / Dušan Mrđen
Modeli /Bojana Ordinačev i Zoran Pajić
Fotografija / Natalija Mrđen

Yason kreativni tim / Snežana Marković
Autor teksta /Ivana Bojičić

Bojana nosi naočare VE4395, DG4348, VE4426BU, DG4392, DG5025

Zoran nosi naočare DG2248, VE2249, PO0649, RB0840S, DG2277

U duhu praznika biramo DOLCE&GABBANA naočare bordo nijanse za Bojanu i model za Zorana koji predstavlja kombinaciju zlatnog okvira i tamnih stakala. Model DG4392 mekih je ivica, napravljen od najlonskih vlakana i garantuje udobnost, dok je model DG2277 pilotskog oblika čiji front krasi mala pločica sa ugraviranim DG logom.

Naočare VE4426BU iz segmenta VERSACE MEDUSA BIGGIE birali smo za Bojanu, dok Zoran ovog puta nosi legendarni PERSOL model PO0649 u beloj nijansi jer je ova nijansa asocijacija na snežne dane koji nam dolaze. Ono što je svetleća dekoracija u novogodišnjoj noći to su kristali na drškici Versace naočara – neizostavan deo.

Za ove fotografije smo odabrali jedan od najpopularnijih ženskih DOLCE&GABBANA modela DG4348 napravljen od najkvalitetnijeg acetata havana braon boje i VERSACE VE2249 pilotskog oblika sa polarizovanim staklima i luksuznim medaljonom na drškici naočara.

Za ovako vesele i razdragane prilike biramo okvire brendova DOLCE&GABBANA za Bojanu i RAY-BAN za Zorana. Modeli DG5025 i RB6489 neki su od najprodavanijih modela proteklih par godina. Odličan dizajn i boje ovih naočara savršeno se uklapaju u prazničnu atmosferu.

Sve naočare brenda Ray-Ban, kao što su SQUARE i MEGA WAYFARER koje smo izabrali za ove fotografije su definitivno vanvremenski modeli. Ponuda ovih naočara je velika jer se prave u puno različitih nijansi, kombinovanjem različitih boja metala, acetata i stakala.

Da li ste pronašli savršen poklon za svoje najmilije? Ako niste čekamo vas na 6 lokacija u Novom Sadu i Beogradu sa najvećim izborom naočara.

Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.