YASON POSEĆUJE SILMO PARIS 2022

Kompanija Yason, kao i prethodnih godina, tako i ove sa entuzijazmom posećuje SILMO Paris koji nudi širok asortiman proizvoda namenjen modnom, zdravstvenom kao i tehnološkom sektoru.

Na ovogodišnjem sajmu prisutne su teme futurologije kao što su odgovorna proizvodnja, materijali sledeće generacije, povezane naočare itd. Noviteti koji nas tamo dočekaju nikada nas ne ostave ravnodušnim!

SILMO PARIS 2022

SILMO je međunarodni sajam za optičku industriju i industriju naočara. Jedan je od najstarijih na svetu, čije je prvo izdanje održano 1967. Format i lokacija sajma su se menjali nekoliko puta tokom njegove 50-godišnje istorije.

Ovog puta sajam se održava u najvećem izložbenom kompleksu u Francuskoj i jednom od vodećih evropskih poslovnih prostora – Paris-Nord Villepinte Parc des Expositions. Period održavanja sajma u Parizu je od 23.09. – 26.09.2022. godine, a više informacija možete saznati klikom na link.

Deo atmosfere i kako to sve izgleda prenosimo vam putem fotografija koje možete pogledati ispod.

Sva dešavanja u kojima učestvuje kompanija Yason možete pratiti putem našeg web sajta i stranice Novosti.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.