YASON POSEĆUJE MIDO 2024

I ove godine sa velikim entuzijazmom iščekujemo 3, 4. i 5. februar kako bismo ponovo posetili najveći internacionalni sajam optike MIDO koji se svake godine održava u Strada Statale del Sempione Rho, Milano, Italija.

MIDO je vodeći događaj u industriji naočara, nalazi se u samom srcu poslovanja i trendova u svetu naočara više od 50 godina. To je jedini događaj na svetu gde možete pronaći sve aktere u lancu snabdevanja: proizvođači, distributeri, zastupnici, predstavnici ili ekskluzivni prodavci.

MIDO Milano

U naredna tri dana saznaćemo koji će trendovi biti popularni ove godine i koje sve vrste inovacija dolaze u svet naočara, stakala, kontaktnih sočiva i tehnologije. MIDO pruža mogućnost za debatu, razmišljanje, razmenu ideja i interakciju između optičara i kupaca.

Kao i svake godine sreli smo mnogo prijatelja i kolega iz sveta optike sa kojima sarađujemo već dugi niz godina. Više informacija o ovom događaju možete saznati klikom na link.

Deo atmosfere i kako to sve izgleda prenosimo vam putem fotografija koje možete pogledati ispod.

Sva dešavanja u kojima učestvuje kompanija Yason možete pratiti putem našeg web sajta i stranice Novosti.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.