YASON POSEĆUJE INFLUENCER MARKETING SUMMIT 2022

influencer marketing summit

Kompanija Yason se trudi da isprati sva dešavanja na tržištu, kao i da posećuje razne sajmove kako bi išla u korak sa svim novim trendovima.

Tako smo i ovog puta u poseti Influencer Marketing Summit-u, koji se održava 18. i 19. okrobra u Belexpocenter u Beogradu.

influencer marketing summit

Ovaj projekat, koji se održava po prvi put, je ideja kompanije Ninamedia podstaknuta savremenim marketing strategijama kompanija iz različitih oblasti koje uključuju influencer marketing, kao najaktuelniji oblik promotivnih aktivnosti na tržištu.

Tokom dva dana summita biće organizovana predavanja i panel diskusije u kojima će učestvovati predstavnici kompanija kroz razmenu iskustava sa influenserima, stručnjaci iz oblasti influencer marketinga, profesori iz oblasti marketinga, predstavnici državnih institucija i organizacija. Interaktivna predavanja vrhunskih stručnjaka odgovoriće na mnoga pitanja koja se tiču značaja influencer marketinga kao najsavremenijeg oblika, njegove upotrebe u marketing strategijama različitih kompanija i svesnosti društva o postojanju ovog zanimanja.

Učesnici u panel diskusijama će biti influenseri Tamara Kalinić, Eleonora PredinMilan Maglov i drugi, kao i predstavnici komapanija poput Mile Litvinjenko, Vladimira Stanković, Branka Babić, zatim tu su bili fotografNebojša Babić, glumac, pisac i trener ličnog razvoja Siniše Ubović i mnogih drugh.

Informacije su preuzete sa zvaničnog sajta imsummit.rs.

influencer marketing summit

Sva dešavanja u kojima učestvuje kompanija Yason možete pratiti putem našeg web sajta i stranice Novosti.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.