YASON POSEĆUJE DIGITALK ZRENJANIN 2023

Prateći dešavanja ove godine smo odlučili da posetimo DigiTalk konferenciju održanu u Zrenjaninu, u hotelu Vojvodina. U trajanju od četiri dana, od 20. do 23. aprila, ovaj događaj je obuhvatio teme online prodaje i razmene iskustava u poslovanju i marketingu.

Ograničenja fizičkog sveta u digitalnom svetu ne postoje.“

Svet oko nas se bespovratno menja svakog dana. U centru tih promena je tehnologija koja nam omogućava da budemo povezani i fleksibilni. Tržište je ceo svet, najdalja stvar je na klik daleko i sve je manje bitno gde se ko od nas nalazi.

Ono što se kompanija Yason trudi jeste da prevaziđe sva ograničenja koja joj se nameću stalnim usavršavanjem svojih zaposlenih.

Elekronska trgovina je nešto što je postalo neophodno i realnost svakog trgovca u 2023. godini. Jedini način da budemo u korak sa vremenom i potrebama kupaca jeste da se konstantno usavršavamo u oblasti online kupovine, tehnologije i marketinga.

Yason kao vodeća kompanija u svetu optike među prvima je počela online prodaju. Možemo se pohvaliti da već dve godine imamo opciju na sajtu – virtualna proba naočara, koja klijentima omogućava da steknu utisak kako naočare stoje na licu. Naš sajt za online prodaju je najnaočare.rs, i sve što se nalazi u našim maloprodajama možete pronaći i na sajtu.

Više o DigiTalk

DigiTalk zajednica postoji više od decenije i njeni osnivači su Vlada Kovač, Ivan Minić i Vitomir Ognjanović. Do sada je organizovano desetine raznih konferencija, edukacija, predavanja, webinara, podkasta… Cilj DigiTalk zajednice jeste razmena znanja i iskustava, deljenje informacija kada su u pitanju tehnologija i inovacije u digitalnom svetu, spajanje ljudi istih interesovanja i ciljeva kako bi svi zajedno napredovali i bili uspešni.

Više informacija o ovom događaju možete saznati putem ovog linka.

Sva dešavanja u kojima učestvuje kompanija Yason možete pratiti putem našeg web sajta i stranice Novosti.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.