Yason Cup 2022

Međunarodni teniski turnir YASON CUP tradicionalno je održan i ove godine u periodu od 2. do 10. aprila na teniskim terenima Teniske akademije Elite u Novom Sadu. Turnir se održao u organizaciji i u okviru Tennis Europe Junior Tour-a, u dve kategorije, za mladiće i devojke do 16 godina. Direktor turnira je Milan Čonkić, a vrhovni sudija je Milan Dmitrović.  Tokom trajanja turnira mečevi su se igrali na ukupno 8 terena sa šljakom.

U neizvesnom meču u muškoj konkurenciji pobedio je talentovani mladi teniser Ognjen Milić protiv izuzetnog Antonia Voljaveca iz Hrvatske.

U sjajnom meču u ženskoj kategoriji pobedu je odnela srpska mlada teniserka Saša Sakura Štula protiv fantastične Poline Kuznietsove iz Ukrajine.

Čestitamo svim finalistima i pobednicima na učešću na ovogodišnjem Yason Cup-u i želimo im puno sreće u nastavku uspešne teniske karijere!

Više informacija o turniru možete pronaći na Tennis Europe.

Sva dešavanja u kojima učestvuje kompanija Yason možete pratiti putem našeg web sajta i stranice Novosti.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.