YASON À PARIS

Pariz je uvek dobra ideja – pogotovo kada je u pitanju novi YASON À PARIS editorijal koji zatvara sezonu naših putešestvija. Vizuali prelepih modela Miu Miu i Ray-Ban naočara koje nosi naša saradnica Nađa Popivoda, nastali su u predivnoj atmosferi prestonice Francuske.

Pored Rima i Londona, savršenu pozadinu za snimanje editorijala predstavlja upravo Pariz. Slikovite ulice Pariza savršeno su doprinele da vizuali sa naočarima brenda Miu Miu izgledaju sofisticirano, gde se posebno ističe njihova individualnost i smelost. S druge strane, klasični dizajn Ray-Ban naočara savršeno se uklapa u atomosferu Pariza pružajući vanvremensku eleganciju koja odražava duh ovog ikoničnog brenda.

Vizuali napravljeni u Parizu ne samo da naglašavaju internacionalnu privlačnost brendova Miu Miu i Ray-Ban, već oslikavaju i spoj inovacije, stila i kulture koji su karakteristični za oba brenda pa i sam grad.

„Nedelja mode u Parizu je bio savršen povod da snimimo editorijal i stavimo akcenat na novu kolekciju Miu Miu naočara koje se neosporno nalaze u centru dešavanja već poslednjih nekoliko godina. Ovalni, šik i retro modeli izdvajaju se kao upečatljiv aksesoar koji upotpuni svaku priču – pa tako i našu.

Pored Miu Miu kolekcije na put smo morali da ponesemo i sveže modele naočara nove SS24 Ray-Ban kolekcije. Legendarni brend svakim novim izdanjem ne prestaje da oduševlja publiku svojim urbanim dizajnom i jedinstvenim pečatom koji traje već skoro 100 godina.

Nađa je perfektno iznela modele koje smo zajedno odabrali i svojom unikatnom energijom upotpunila vizuale koje smo sa zadovoljstvom snimili na ulicama prelepog Pariza.“

Dušan Mrđen, kreativni direktor kompanije Yason

YASON À PARIS napravljen je u februaru 2024. godine
Kreativni pravac i video produkcija / Dušan Mrđen
Kolaboracija sa / Nađa Popivoda
P
roducentkinja /  Ivana Bojičić
Finalni edit fotografije / Jovana Matović

Modeli naočara: MU 04ZS, MU 52YS, RB4430, RB4408

Inspiracija brenda je žena koja želi da izrazi svoju ličnost na jedinstven način, žena koja ne prati trendove već ih sama kreira. Moderna, a opet sasvim jednosatvna estetika naočara MU 04ZS posebno se ističe u belom acetatu ukombinovanom sa orange staklima.

Skulpturalni stil Ray-Ban RB4430 naočara pod nazivom Zena inspirisan je glow up trendom. Ovaj okvir leptirastog oblika sadrži geometrijske detalje i dolazi u razigranim bojama koje odražavaju trenutne trendove.

Miu Miu je brend od kod se očekuje neočekivano, zato vam predstavljamo MU 52YS gde su ovalna sočiva uokvirena metalnim ivicama koje se jedinstveno odvajaju od sočiva pre nego što se sretnu sa Miu Miu vertikalnim logom na drškicama.

Magellan je naziv za Ray-Ban RB4408 oversized unisex sunčani model naočara koji dolazi u bogatoj paleti transparentnih boja. Za izradu ovih naočara korišćen je bio acetat u neprevaziđenom havana printu.

Da li ste videli naš editorijal LONDON BY YASON sa prethodnog putovanja? Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.