IZDVAJAMO: Versace dioptrijske naočare

Kreacije Đanija Versace slave život, slobodu, zabavu i lepotu. VERSACE – sinonim je za prestiž, luksuz, sjaj i glamur. Veoma je popularan među poznatim ličnostima, jer odaje hrabrost, samopouzdanje i dostojan je crvenog tepiha.

Toplije nijanse

Moda je možda prolazna ali naočare mačkastog oblika nikada. Izrađen od acetata u boji slonovače, model VE3286 savršeno pristaje osobama sa toplijim nijansama kože. Idealan je za žene slobodnog duha, one društveno aktivne i one koje žele da budu primećene.

Versace model VE3286

Prefinjeni ukrasi

Model VE3283 pravougaonog oblika, izuzetno lagan i udoban, pravi se u 4 boje. Ja sam odabrala crnu na kojoj savršeno dolazi do izražaja luksuzni zlatni ukras u obliku slova V na drškici, koji čini naočare prefinjenim.

Versace model VE3283

Simbol večne ljubavi

Atraktivan ovalni oblik i plavo-ljubičasta nijansa okvira pravo je osveženje među klasičnim bojama i oblicima. Elegantan, ali ujedno i buntovan, VE1249 preporuka je ljubiteljima mode i trenda. Front je izrađen od metala i acetata, dok drškice krasi dobro poznati logo VERSACE brenda grčki ključ – simbol večne ljubavi.

Versace model VE1249

Metal, acetat i koža

Cilj Đanija Versace bio je da se žena u njegovim kreacijama oseća lepo, poželjno i seksi. Ove zahteve ispunjava upravo model koji smo ostavili za kraj. To je korekcijski okvir VE1259Q u senzibilnim bojama metala, kože i acetata. Sam dizajn i kombinacija materijala od kojih je okvir izrađen ostavlja bez daha.

Versace model VE1259Q

Ukoliko pratite najnovije modne trendove posetite našu Instagram stranicu i pročitajte ostatak članaka iz naše rubrike Novosti!

Ivana Bojičić
Hadži Ruvimova 63-65

Ivana Bojičić je već dugi niz godina profesionalac za brigu o očima u kompaniji Yason

Urednik članka
Dušan Mrden

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.