IZDVAJAMO: Valentino dioptrijske naočare

Ukoliko želite dozu ekstravagancije ili elegancije u svom svakodnevnom izgledu, Valentino okviri mogu biti pravi izbor. Brend kao sinonim visokog stila i luksuza, prepoznatljiv je po spoju modernog i tradicionalnog, koje proističe iz bogatog italijanskog nasleđa modne industrije.

Ono što uvek možete očekivati od Valentino kolekcije je sofisticiranost i otklon od običnog, unikatni izgled sa fokusom na pažljivo odabrane detalje i njihovu vrhunsku izradu.

Diskretni detalji

Nezaobilazna ovalna forma ove sezone, u kolekciji brenda Valentino je predstavljena modelom 0VA1020 koji iznenađuje lakoćom sa kojom se može i nositi i kombinovati. Jednostavnost modela, uz odabir boja i diskretni detalj na drškici mogu biti vrlo efektni.

Valentino model VA1020

Mačkaste forme

Crni okvir 0VA3050 mačkaste forme, blago sečenih linija sa prepoznatljivim znakom na drškici, ukrašenim cirkonima može postati elegantan i nezamenljiv modni detalj na vašem licu (pandan maloj crnoj haljini).

Valentino model VA3050

“Valentino rosso”

Čuvena crvena boja “ Valentino rosso” našla je svoje mesto i u kolekciji okvira, a na modelu 0VA3040 mačkaste i zaobljene ženstvene forme u kombinaciji sa srebrnim detaljima predstavlja izazov za smelije dame koje ne dozvoljavaju da prođu nezapaženo.

Valentino model VA3040

Za koji god Valentino okvir da se odlučite, pored estetike dobićete i beskompromisnu udobnost.

Ukoliko pratite najnovije modne trendove posetite našu Instagram stranicu i pročitajte ostatak članaka iz naše rubrike Novosti!

Bojana Oreščanin
Zmaj Jovina 26

Bojana Oreščanin je već dugi niz godina profesionalac za brigu o očima u kompaniji Yason

Urednik članka
Dušan Mrden

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.