TREND: MASKE

Moda prethodnih godina se stalno vraća. U jednom momentu su popularne izuzetno plitke naočare, u drugom oversized, a tu su i maske. Današnja moda je takva da za koji god oblik naočara se odlučite nećete pogrešiti.

Maske su upravo one naočare koje su se vratile na scenu u punom sjaju i sada ih sve više brendova ima u svojim kolekcijama. Ovi modeli naočara predstavljaju povratak u devedesete godine prošlog veka.

EA4166Z 58716G

Emporio Armani sunčani modeli uglavnom su poznati po klasičnom dizajnu i svojoj udobnosti. Ova maska koju smo odabrali izdvaja se od ostalih po platnenom dodatku koji štiti oči od sunčevih zraka sa strane.

VE4439 GB1/87

Legendarni Versace logo devedesetih se vraća na scenu, proteže se duž izuzetno boldovane drškice i ima očaravajući 3D efekat. Front ovog modela je atraktivnog oblika i krasi ga Versace logo na samom staklu.

BS7051 A90

Izuzetno lagan i udoban okvir brenda Bolon upotpunjen je sočivom od polikarbonata koje je lagano i otporno na udarce. Tako da, ove naočare pružaju i maksimalnu udobnost i trendi izgled.

OO9406 940620

Najpoznatiji sportski brend na svetu Oakley ima možda čak i najveći broj maski kada su u pitanju sunčane naočare. Ovog puta izdvajamo model SUTRO koji se može nositi i prilikom sportskih aktivnosti ali i kao lifestyle model.

VE4393 401/1W

Jako popularna maska koja je očarala sve ljubitelje brenda Versace. Oversized maska koja prekriva skoro celo lice ima čak 3 različite boje stakala koje se mogu menjati – providna, gradirano zelena i tamno siva.

DG6177 501/87

Dolce Gabbana brend se takođe može pohvaliti maskom koja je privukla veliku pažnju ljubitelja mode i naočara. Ovaj model ima dodatak na magnet koji čini da naočare izgledaju nesvakidašnje.

Da li ste znali da svi modeli koji su dostupni u našim radnjama mogu da se poruče i putem našeg online sajta – najnaocare.rs?

Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Ivana Bojičić je marketing menadžer kompanije Yason.

Ivana Bojičić
Marketing tim

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.