TREND: LETO U MINI OKVIRIMA

Ovu sezonu obeležiće plitki mačkasti i ovalni modeli naočara omiljeni među ljubiteljima mode.

Zato izdvajamo par sjajnih modela sunčanih naočara koje će biti pravi must-have ovog leta. Bez obzira na vaš stil i potrebe, ove naočare će vam pružiti optimalnu zaštitu od sunca i dodatnu dozu elegancije. 

Uživajte u letu!

Ovalna sočiva MU 52YS naočara uokvirena su metalnim ivicama koje se jedinstveno odvajaju od sočiva pre nego što se sretnu sa Miu Miu vertikalnim logom na drškicama. Ovaj model se savršeno uklapa uz bilo koji stil, a roze stakla dodaju dozu razigranosti i šarma. Potražite ih već danas na najnaocare.rs

Naočare RB4315 kao najbolji saveznik u gradskim avanturama čekaju vas u Zmaj Jovinoj 26. Sa modernim okvirom i gradiranim staklima ove urbane sunčane naočare pružaju sve što vam je potrebno da se istaknete u gradskoj gužvi.

Sa svojim nežnim transparentnim roze okvirom, ove naočare su istinski izvor elegancije. Model je ukrašen prepoznatljivim Prada Triangle logom koji krasi mnoge modne komade ovog luksuznog brenda. U pitanju je model PR26 ZS i možete ga poručiti putem linka najnaocare.rs.

Prestavljamo vam savršen spoj sofisticiranosti i glamura poput male crne haljine. Naočare VE4454 unose dozu misterije i luksuza, a možete ih pronaći na Bulevaru oslobođenja 73 u Novom Sadu i u Sava Centru u Beogradu, kao i na našem online shop-u najnaocare.rs.

Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.