TREND: FUTURISTIČKI MODELI NAOČARA

U skladu sa dobom i vremenom u kom živimo, gde se mnoge bitne stvari odvijaju putem digitalnog sveta, kao i u skladu sa napretkom tehnologije promene su neminovne i u svetu mode. Zato su danas tema futuristički modeli sunčanih naočara.

Predstavljamo vam šest nesvakidašnjih sunčanih modela naočara koje možete pronaći u Yason maloprodajama, kod naših optika partnera ili poručiti online putem sajta najnaocare.rs.

BE4385

Burberry model BE4385 inspirisan je naočarima za sunce iz osamdesetih godina prošlog veka. Linija revera na legndarnom Burberry kaputu predstavlja nadahnuće za neobične drškice ovih naočara.

DG6183

Dolce&Gabbana model naočara koji izgledom podseća na štit, u potpunosti oslikava futuristički i moderan svet. Front i drškice napravljeni su od istog materijala.

DG6181

Uniseks oblik futurističkog stila inspirisan je estetikom ranih 2000tih i izgledom podsećaju na traku, jer su izuzetno plitke i prate oblik lica. Drškice ovog modela krasi srebrni DG CROSSED logo.

PR 58ZS

Prada naočare PR 58zs dolaze direktno sa piste, odnosno sa muške modne revije. Njihova jedinstvena konstrukcija i trouglasti most u potpunosti nose duh brenda.

VE2254

Futuristički luksuz Versace naočara VE2254 sa osvrtom na prošlost. Front krasi Versace logo iz 90tih godina prošlog veka, čime se neustrašivi dizajn ovog modela podiže na viši nivo.

VO5442S

Osavremenjujući dizajn iz 90tih, Hailey Bieber čini raskošan ulični stil potpuno glam. Novi utisnuti 3D logo na širokim drškicama naočara VO5442S pravo je osveženje.

Da li ste znali da svi modeli koji su dostupni u našim radnjama mogu da se poruče i putem našeg online sajta – najnaocare.rs?

Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.