TREND: Bele naočare za sunce

Kolekcije za 2021.godinu donele su mnogo novina, a najupečatljivija inovacija koja se izdvojila u svakom brendu jeste upravo bela boja naočara. Od luksuznih brendova poput Prada i Valentino sunčanih naočara, pa sve do Vogue Eyewear koji je predstavnik brze mode nijedan brend ove sezone nije izostavio upravo ovu boju. Ovog puta izdvajamo vam pet predloga koji će vam pokazati zašto treba da odaberete jedne baš ovakve naočare!

Do nedavno bele sunčane naočare za većinu su delovale kao ekstravagantan izbor, ali modni trendovi ove godine uverili su nas u suprotno! Ukoliko već u svojoj kolekciji posedujete crne ili braon (ili kako ih u svetu optike nazivamo – havana) pravo je vreme da se odvažite i na nešto drugačije.

VE2233 147187

Fenomenalna modelistika Versace naočara dodatno dolazi do izražaja kada je u najtraženijoj boji godine, ukoliko vam se dopada uniseks model VE2233 možete ga poručiti na našem sajtu i probati u optici na Bulevaru oslobođenja 73 ili u Železničkoj 34.

VA4091 511813

 Iako je brend Valentino prepoznatljiv po svojoj crvenoj boji, ovog puta izdvajamo beli model neobičnog oblika sa prepoznatljivom Valentino bodljom na drškici. Upečatljive po svim kriterijumima, uz ove naočare biće nemoguće biti neprimećen. Dostupan je u našoj optici u Zmaj Jovinoj 26 ili putem naše online prodavnice.

VO5212S W7454Q55

Omiljeni mačkasti Vogue model ponovo je aktuelan upravo zbog bele boje koja je ove sezone najinteresantnija. Možda ste primetili da ga ovog leta nose mnoge poznate ličnosti? Pravo je vreme da im se pridružite. VO5212S je dostupan za online porudžbine na ovom linku. Ukoliko ga ipak još uvek niste probali, čeka vas u Zmaj Jovinoj 26 i na Bulevaru oslobođenja 73.

RB2299 975/BH

Ray-Ban je brend koji je uvek u toku sa trendovima, stoga ne iznenađuje što i u njihovoj kolekciji možemo pronaći nekoliko zanimljivih modela u beloj boji. Ovog puta izdvajamo plitke mačkaste naočare iz najnovije Ray-Ban kolekcije, inspirisane 60-im godinama. Model je nazvan Lady Burbank, šifra pod kojom ga možete pronaći je RB2299, a dostupan je u Zmaj Jovinoj 26 i naravno za online porudžbine.

PR 07XS 7S30A7

Upečatljiva kombinacija crnih drškica i belog fronta javlja se kod sjajnog Prada PR 07XS modela. Ove sunčane naočare ali i druge modele brenda Prada u Novom Sadu možete pronaći u našoj optici na Bulevaru oslobođenja 34 ili poručiti putem ovog linka

Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Snežana Marković je dugi niz godina deo Marketing tima kompanije Yason.

Snežana Marković
Marketing tim

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.