TOP 4 retro modela naočara

Vremena se menjaju – ono što se nekad krilo, sada se sa ponosom ističe jer je retro opet u trendu. Upadljive mačkaste naočare, round oblici, masivne plastične ili čak šarene i cvetne – sada je sve IN.

Možda ne možemo da vam pomognemo u tome da budete superstar, ali definitivno možemo da vam pružimo nekoliko saveta kako da unapredite vaš stajling, kako da vas primete i pre svega zapamte!

RETRO DIVA STYLE

Da li ste oduvek želeli da izgledate kao holivudske zvezde? Sigurno vam se sviđala njihova mističnost na crvenom tepihu – kada nehajno izlaze iz kola zabacujući kosu dok su im oči prekrivene crnim oversize naočarima.

Ray-Ban Jackie Ohh II RB4098 601/8G i Jacqueline Kennedy Onassis

Ray-Ban dugo godina proizvodi retro model pod nazivom Jackie Ohh za ženu vanvremenskog i elegantnog stila inspirisan prvom damom Jacqueline Kennedy Onassis.

Prepustite se mašti i sebi dozvolite da se osećate kao prava retro diva.

IKONE FILMSKOG PLATNA

Sećate li se seksipilne filmske ikone Marilyn Monroe? Možemo je videti na mnogo različitih fotografija kako nosi mačkaste naočare nebrojeno puta. Danas se devojke retko usuđuju da odaberu mačkaste, plitke modele ali mi znamo da većini zapravo i stoje. Možda deluju manje, ali utisak koji ostavljaju je specifičan – kao dobar parfem.

Marilyn Monroe i Versace VE4388 401/87

Legendarni glumac Johnny Depp u filmu Fear and Loathing in Las Vegas (1998) nosi Ray-Ban Aviator: Shooter. Mnogi i danas nose različite varijacije ovog klasičnog modela – kako u filmovima, tako i u raznim drugim sferama života.

Versace VE2150Q 100287 i Johnny Depp

ŠARM UNIKATNIH MUZIČARA

Danas se popularni mladi američki reper Post Malone izdvaja na sceni, kako sa svojom muzikom tako i sa unikatnim izgledom. Odlično se pokazao i kao zaštitno lice u kolekcijama Arnette naočara noseći sportsko-casual modele koji su idealni za letnje avanture.

Post Malone i Arnette AN4269 267573

Usudite se da iznesete unikatne retro modele i ostavite pečat autentičnosti sa vašim izborom naočara.

Pratite naš blog za najnovije informacije o naočarima kao i našu Instagram stranicu.

Katarina Ibročić
Bulevar Oslobođenja 73

Katarina Ibročić dugi niz godina radi kao profesionalac za brigu o očima u optici Yason na lokaciji Bulevar Oslobođenja 73

Urednik članka
Dušan Mrden

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.