STARCK EYES

Da li ste upoznati sa brendom STARCK EYES?

Philippe Starck arhitekta modernog dizajna koji pomera granice. Tako je u saradnji sa Alain Mikli-jem 1996. krenuo u novi pohod, dizajniranje naočara. Njegova filozofija je da stvari pored lepote moraju da budu i funkcionalne! Odlikuje ih minimalizam i inovacija.

Biolink® šarka je patentiran proizvod i inspirisan je ključnom kosti u ljudskom ramenu. Zajednička im je sloboda kretanja u svim pravcima 360°. Takodje pletenica od vlakana (tetiva) koja omogućuje tu slobodu kretanja izdržava opterećenja više od 50kg.

Biolink® šarka za povećan komfor i izdržljivost

Svoju veliku strast prema ekologiji je takodje preneo na naočare. Upotrebom organskog acetata dobijenog od prerađene drvne celuloze, idealan je materijal za izradu naočara. Pruža prirodan osećaj sa visokim sjajem i izuzetnom snagom.

Starck Eyes model 1240X

Gaviti Evo® visokotehnološki polimer, koji označava korak ka otporu i performansama. Neverovatno je lagan, fleksibilan a u isto vreme snažan.

Sloboda kretanja u svim pravcima 360°.

Minimalizam i inovativnost daju potpunu harmoniju i naočare postaju jedno sa telom. Starck eyes je kolekcija za prave poznavaoce naočara!

Starck Eyes 2023

Ukoliko pratite najnovije modne trendove posetite našu Instagram stranicu i pročitajte ostatak članaka iz naše rubrike Novosti!

Sanja Janka
Bulevar Oslobođenja 34

Sanja Janka je već dugi niz godina profesionalac za brigu o očima u kompaniji Yason

Urednik članka
Dušan Mrden

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.