SAVET: Prve sunčane naočare

Ako ovog leta želite da počastite sebe originalnim, kvalitetnim naočarima za sunce tu smo da vam pomognemo u izboru. Sigurno će vam biti teško da se snađete kada prvi put posetite optiku – velik izbor može vas zbuniti pa čak i odmoći u donošenju konačne odluke. Mnogo brendova, različite boje a vi ne znate šta biste pre probali. Možda model koji vam izgleda lepo na slici ne stoji dobro, a boja koja vam se sviđa se teško za uklapa uz vašu garderobu?

Aviator

Apsolutno svaka osoba je u jednom momentu u svom životu imala naočare čija je inspiracija bio Ray-Ban Aviator, oblik koji stoji apsolutno svakome. Jedno što treba da uradite je da odaberete jednu od 70 boja i 3 veličine koje se proizvode, a greška je ravna nuli! 

Pročitajte više o čuvenom Ray-Ban Aviator

Hexagonal

Model koji u poslednje 3 godine preti da smeni Aviator sa pozicije najprodavanijih naočara, Hexagonal pristoji svakom polu i uzrastu. Ne verujete nam? Posetite najbližu optiku i probajte RB3548N koji je dostupan u 20 boja i 3 veličine, uspeh je zagarantovan.

Ray-Ban Hexagonal dostupan u svim Yason optikama

Clubmaster

Clubmaster model je uniseks, univerzalan, retro i moderan, elegantan i za svaki dan – jednostavno pun pogodak za prve sunčane naočare. RB3016 svakako treba imati u kolekciji a sa njim možete početi putovanje u svet kvalitetnih naočara.

Ray-Ban Clubmaster oblik ne izlazi iz mode

Wayfarer

Wayfarer je klasika koja je nezaobilazna kada su naočare u pitanju. Kvalitetan prepoznatljiv model koji će trajati i koji ćete voleti. Proizvodi se u 2 veličine i u više od 20 boja, u moru oblika koji postoje ovo je model kome se uvek vraćamo. Toliko ih zavolite, da ako ih kupite jednom kupićete ih ponovo!

Saznajte više o legendarnom Ray-Ban Wayfarer

Erika

Erika naočare, prvenstveno su bile namenjene ženskom polu ali toliko dobro stoje da ih podjednako biraju i muškarci i žene! Kod ovog modela veličina je univerzalna, a proizvodi se u preko 20 boja, klasičnih crnih i braon, ali i mnoštvu drugih novih trendi boja koje se traže u aktuelnoj sezoni.

Ray-Ban Erika možete probati u svim našim optikama

Najnovije informacije o kolekcijama svih brendova možete pratiti na našoj Instagram stranici.

Snežana Marković
Marketing tim

Snežana Marković je dugi niz godina deo Marketing tima kompanije Yason

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.