RESERVED FOR ICONS: YASON x ŽELJKO SAMARDŽIĆ

Odlučili smo da prolećnu sezonu 2024. godine dočekamo u društvu legendi. Specijalno mesto u kompaniji Yason rezervisano je za svojevrsnog umetnika Željka Samardžića i njegove Persol naočare.

„Od samog početka naše priče sa Željkom jasno nam je bilo da njegovu impozantnu karijeru mogu da isprate samo brendovi koji su sinonim za kvalitet. Persol i Prada prepoznatljivi su po svom neosporivom kvalitetu i dugogodišnjoj tradiciji – baš kao i muzika koju stvara čovek čiju muziku oseća ceo region.

Veliko zadovoljstvo je bilo naše da uvrstimo ovu muzičku legendu u naš krug odabranih saradnika sa kojima delimo iste poglede na svet. Partnerstvo sa Željkom Samardžićem ne samo da dodatno potvrđuje kvalitet ova dva italijanska brenda, već i uspostavlja most između sveta vrhunske muzike i inovativne tehnologije naočara.“

Dušan Mrđen, kreativni direktor kompanije Yason

YASON EDITORIJAL RESERVED FOR ICONS u kolaboraciji sa Željkom Samardžić napravljen je u oktobru 2023. godine
Kreativni pravac i video produkcija / Dušan Mrđen
Model / Željko Samardžić
Fotografkinja / Natalija Mrđen

Izvršna producentkinja /  Ivana Bojičić
Producentkinja / Snežana Marković
Yason marketing tim / Teodora Stepić, Sanja Mandić
Make-up / Marina Podraščanin
Odeća / BOSS
Stajling / Movem fashion

Modeli naočara: PO0714, PO3327S, PO3218V, PS 06PV

Prvi model naočara za sunce na sklapanje PO0714  je dobro poznatog brenda Persol, koji je dobio ime po čuvenom glumcu Steve McQueen. Glumac je proslavio ovaj model kada se pojavio na snimanju filma The Thomas Crown Affair. Od momenta prikazivanja filma ove naočare postaju jedna od ikona ovog italijanskog brenda.

Inspirisan predmetima od drveta, PO3327S sunčani model nudi funkcionalnu lepotu i eleganciju. Ručno napravljeni okvir od najkvalitetnijeg acetata i meflecto sistem na drškicama omogućava izuzetnu udobnost prilikom nošenja.

Nakon više od 100 godina postojanja, brend Persol odlično poznaje klasičnu siluetu koja će izdržati test vremena. Tanak i delikatan oblik PO3218V okvira napravljen je jedinstvenom veštinom koju samo ovaj brend poseduje.

Prada Linea Rossa okvir PS 06PV izrađen od najlonskih vlakana izuzetno je lagan i otporan, prilagođen za sve uslove nošenja. Transparentan fornt upotpunjen je crnom drškicom na kojoj se nalazi prepoznatljiva crvena pruga na početku i na kraju drškice.

Da li ste videli naš editorijal TRAGOVI KOJI MENJAJU SVET: Yason x Jasmina Aleksandrov? Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.