RAY-BAN REVERSE

Ray-Ban je već skoro 90 godina vođa kad su u pitanju inovacije u svetu optika, držeći se čvrsto na vrhu kao ikona industrije sa vrednostima zasnovanim na autentičnosti, bezvremenosti i hrabrosti.

Inspirisan avangardnim dizajnom i fluidnim identitetima, Ray-Ban se upušta u disruptivnu estetiku pokazujući hrabrost da prevaziđe granice sa revolucionarnim novim proizvodom koji je još uvek duboko ukorenjen u vrednostima brenda. Kolekcija Ray-Ban Reverse predstavlja revolucionarne proizvode koji održvaju vrednosti brenda svojim autentičnim dizajnom, bezvremenskim izgledom i hrabrom inovacijom.

Ray-Ban Reverse kolekcija se sastoji od 4 legendarna modela koja su inovirana tako da je klasičan izgled dobio savremeni dizajn i bio materijale.

RBR0101S

ray ban reverse RBR0101S

Legendarni Aviator nakon 86 godina dobija potpuno novi dizajn korišćenjem digitalnog softvera. Napravljen u dve veličine i u bojama po kojima je i inače prepoznatljiv kao što je G-15 sočivo i zlatni metalni okvir.

RBR0102S

ray-ban reverse RBR0102S

 Sledeći redizajniran model je Caravan. Cela Reverse kolekcija napravljena je od bio materijala čija je oznaka o održivosti utisnuta i na samu unutrašnjost drškica naočara. 

RBR0502S

ray-ban reverse RBR0502S

Ikona ovog legendarnog brenda Boyfriend je neizostavni deo ove kolekcije! Podebljani bio acetati postojanih i transparentnih boja ostavljaju snažan utisak.

RBR0501S

ray-ban reverse RBR0501S

Klasik među ikonama, model Wayfarer ističe se po svom masivnom okviru u transparentno pepeljastoj nijansi ukombinovan sa bio održivim staklima za potpun užitak.

Da li ste znali da svi modeli koji su dostupni u našim radnjama mogu da se poruče i putem našeg online sajta – najnaocare.r?

Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Ivana Bojičić je marketing menadžer kompanije Yason.

Ivana Bojičić
Marketing tim

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.