RAY-BAN OKVIRI FW22

Izašla je nova kolekcija za jesen/zimu 2022. godine legendarnog brenda RAY-BAN. U novoj kolekciji kultni oblici dobijaju moderan stilski remont i lagana inteligentna sočiva koja se neprimetno prilagođavaju svim svetlosnim uslovima.

Jesen je stigla i sunčanih dana je sve manje, ali to ne znači da je i manje UV zračenja.

UV zračenje je prisutno i kada je oblačno i kada nema sunca, te je stoga naočare dobro nositi tokom svakog godišnjeg doba kako bi našim očima obezbedili adekvatnu zaštitu.

Predstavljamo vam osam Ray-Ban lifestyle modela sa fotoosetljivim staklima

ACETAT

LEONARD RB2193

Unisex četvrtasti model mekih ivica napravljen je od acetata u dve boje, u havana i izuzetno popularnoj transparentnoj nijansi, a ukombinovani sa sivim staklima.

THALIA RB2195

Moderan oblik dobio je nove boje okvira, sasvim prozirnu i havana nijansu koja je osvežena tirkiznom bojom sa unutrašnje strane okvira. Ovaj model dolazi u dve veličine i sapphire plavim staklima.

RB2180

Jedan od najpopularnijih oblika u sunčanoj formi svakako je ovaj ovalni model. Kao okvir sa fotoosetljivim staklima dolazi nam u dve veličine i dve klasične boje acetata – crnoj i havana boji uklopljene sa sivo-zelenim i sapphire quartz staklima.

RB4306

Odabirom okvira autentičnog oblika i sečenih ivica ostavićete utisak osobe koja prati modne trendove. Klasične boje ovog modela ga čine savršeno uklopljivim uz svaki outfit.

METAL

JACK RB3565

Fotoosetljiva Ray-Ban stakla dobio je i popularni JACK model. Metal u zlatnoj nijansi savršeno je oklopljen sa prozirnim sočivima koja se pod UV zracima pretvaraju u plava. Pored zlatnog okvira u ponudi se može pronaći i crni.

FRANK RB3857

FRANK metalni model naočara sa foto staklima vas čeka u 2 različite boje metala ukombinovane sa sivim staklima, od kojih jedan pored foto stakala ima i blue light filter.

RB3588

Četvrtast, tanak i moderan okvir upotpunjen je fotoosetljivim staklima sive boje i atraktivnim druplim mostom za potpun efekat. Ako želite naočare koje su praktične i udobne ovo je pravi izbor za vas.

RB3589

Izuzetno popularan round oblik sa duplim mostom sada možete pronaći i sa fotoosetljivim staklima. Pravi se u jednoj veličini i dve kombinacije boja: zlatno-crnoj i zlatno-braon. Stakla se menjaju od prozirnih do sivih i plave nijanse.

Da li ste znali da svi modeli koji su dostupni u našim radnjama mogu da se poruče i putem našeg online sajta – najnaocare.rs?

Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Ivana Bojičić je marketing menadžer kompanije Yason.

Ivana Bojičić
Marketing tim

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.