PRVI ROĐENDAN YASON STUDIJA

Od prve optičke radnje u Novom Sadu, koja je otvorena 1989. godine kao samostalna zanatska radnja, kompanija Yason se vremenom razvila i dobila status distributera najvećeg svetskog proizvođača naočara, što ju je učinilo liderom u svojoj branši.

Juče, 08.06.2023. godine, smo sa zadovoljstvom okupili naše saradnike i proslavili godinu dana od uspešnog otvaranja Yason studija u Beogradu.

Podsećamo, Yason studio se nalazi na adresi Prote Mateje 62 na Vračaru i nudi vam mogućnost da izvršite proveru vida i sluha na jednom mestu. Studio je opremljen sunčanim i dioptrijskim naočarima poznatih svetskih brendova poput Oliver Peoples, Persol, Alain Mikli, Versace, Prada, Dolce&Gabbana i drugi, kao i slušnim aparatima dva premium brenda – Widex i Signia.

Na proslavi smo imali priliku da ugostimo puno naših prijatelja, kao i poznatih lica, među kojima su se našli pevačica Sara Jovanović, pevač Željko Samardžić, glumica Bojana Ordinačev, glumac Zoran Pajić, kolumnistkinja Iva Chu, influenserka Ena Luna i mnogi drugi.

Posetiocima su prikazani najnoviji modeli naočara iz aktuelnih kolekcija, kao i slušni aparati sa savremenom dizajnom i inovativnim funkcijama. Osim toga, svi prisutni su mogli da se opuste uz dobru muziku i Yason koktel u predivnom ambijentu. Takođe, posetioci su imali mogućnost isprobavanja i kupovine naočara.

Sva dešavanja u kojima učestvuje kompanija Yason možete pratiti putem našeg web sajta i stranice Novosti.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.