Poklon naočare za Dan zaljubljenih

Sa ciljem da vam olakšamo odabir poklona za voljenu osobu odlučili smo da izdvojimo 5 najtraženijih modela sa kojima nećete pogrešiti! Pogledajte koje naočare smo izdvojili kao idealan poklon za Dan zaljubljenih.

Uniseks model za one koji prate trendove, Versace se u ovoj deceniji vraća na velika vrata. Naočare VE4361 možemo sve češće videti na ulicama, a jednako je popularan kod muškaraca kao i kod žena. Savršen oblik koji pristaje svakom licu, kvalitetan materijal i prepoznatljiva zlatna Versace meduza neće ostaviti vašu voljenu osobu ravnodušnom.

ve4361
VE4361

Model je dostupan u našim optikama na Bulevaru oslobođenja 73 i u Železničkoj 34.

Vanvremenski uniseks model Ray-Ban naočara ponovo je u trendu, a ako odaberete RB3447 garantujemo da ćete oduševiti voljenu osobu. Naš predlog je uvek klasična G15 boja stakala u kombinaciji sa zlatnim ramom. Ovo je jedan od modela koji se proizvodi u preko 20 boja pa ga možete i birati u skladu sa ličnim preferencijama.

RB3447

RB Round naočare dostupne su u svim našim optikama.

Klasika je uvek u modi. Tako je ovog puta naš predlog za damu koja ne želi da eksperimentiše, ali voli da bude moderna jedan od najprodavanijih Dolce & Gabbana modela svih vremena DG4270, naočare koje savršeno pristaju licu i odaju utisak luksuza i kvaliteta.

DG4270

Dolce & Gabbana sunčane naočare možete kupiti u Zmaj Jovinoj 26 i na Bulevaru oslobođenja 34.

Ove sezone posebno su popularni veliki ramovi kockastog oblika, jedan od brendova čiji model izdvajamo je Vogue Eyewear i klasična siva boja u kombinaciji sa elegantnim srebrnim okvirom. Kao i sve naočare koje imamo u ponudi, model VO4189S dolazi u više kombinacija boja.

VO4189S

Potražite ga u optikama na Bulevaru oslobođenja 34, Železničkoj 34, Zmaj Jovinoj 26 i u Hadži Ruvimovoj 63-65.

Persol naočare su naše rešenje ukoliko želite da poklonite kvalitetne i unikatne naočare, osobi koja ceni umeće i kvalitet ručno rađenih acetata i patenata koji se unapređuju duže od sto godina. Persol naočare prepoznatljive su svim istinskim ljubiteljima naočara.

PO3059S

Ovog puta izdvajamo novi model PO3059S koji se može naći u našim optikama u Zmaj Jovinoj 26 i na Bulevaru oslobođenja 34.

Da li ste pronašli poklon za voljenu osobu? Ako niste, imate još vremena – posetite neku od naših optika i nađite savršene naočare!

Snežana Marković je dugi niz godina deo Marketing tima kompanije Yason

Snežana Marković
Marketing tim

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.