OTVARANJE YASON MALOPRODAJNOG OBJEKTA U SAVA CENTRU

Od prvog koraka u svet optike koji je Yason kompanija napravila 1989. godine u Novom Sadu kao samostalna zanatska radnja pa sve do danas, kompanija Yason je izrasla u neospornog lidera u svojoj branši. Kroz godine predanog rada i posvećenosti, kompanija je postala distributer najpriznatijih svetskih brendova dioptrijskih i sunčanih naočara, postavši neizostavan deo života onih koji cene kvalitet.

Uz izuzetan uspeh u oblasti optike i audiologije, kompanija Yason otvara svoj novi objekat u modernizovanom Sava centru u Beogradu. Sa ogromnim ponosom vas obaveštavamo da je ovaj objekat već počeo sa radom, spreman da dočeka sve ljubitelje vrhunske usluge.

yason optika sava centar

Naš asortiman obuhvata najnovije modele svetski poznatih brendova poput Oliver Peoples, Persol, Swarovski, Versace, MiuMiu, Prada, Dolce&Gabbana i drugi.


Osim širokog izbora naočara, naš objekat u Sava centru predstavlja spoj elegancije i tehnologije, pružajući vam najnovije modele slušnih aparata dva premium brenda – Widex i Signia. Naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne u odabiru savršenih naočara i slušnih aparata koji će zadovoljiti vaše individualne potrebe.
Yason objekat u Sava centru postavlja standarde kada je reč o kvalitetu, stručnosti i celovitom pristupu vašem zdravlju.

Sva dešavanja u kojima učestvuje kompanija Yason možete pratiti putem našeg web sajta i stranice Novosti.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.