BREND: OLIVER PEOPLES

Da li znate za brend OLIVER PEOPLES?

Oliver Peoples je luksuzni američki brend naočara napravljen 1987. koji je trenutno deo kuće Luxottica. Kompanija je otvorila svoj prvi butik u Holivudu, Kaliforniji i odmah se pronašla na naslovnici Nemačkog Vogue te iste godine. Suptilni detalji, retro estetika i visokokvalitetni materijali, njihovi okviri često su inspirisani glumcima i poznatim ličnostima iz prošlosti kao što su, Cary Grant, Gregory Peck i mnogi drugi.

Model Cary Grant inspirisan je prepoznatljivim naočarama koje glumac nosi u holivudskom klasiku iz 1959. North by Northwest. Deblji acetat odražava unikatnost naočara koje su nošene u filmu i sadrži detalje koji dodatno doprinose jedinstvenosti ovog modela.

Model OV5413U dostupan je u dioptriji ali i u sunčanom programu

Naočare O’Malley dobile su inspiraciju po bivšem vlasniku bejzbol tima LA Dodgers po imenu Peter O’Malley. Jedan od najpoznatijih oblika brenda Oliver Peoples, ovaj jednostavan i odvažan, okrugao i tanak model dostupan je u različitim nijansama i tonovima.

Model OV5183 u providno-sivoj kao i tamno-zelenoj boji

Legende filma Cary Grant i Gregory Peck inspirisale su Oliver People da naprave modele naočara

lakoća nošenjaintelektualni minimalizamretro vintageodvažne ličnosti

Samo neke od reči kojima možemo opisati ovaj luksuzan, kvalitetan, legendarni brend.

Ukoliko pratite najnovije modne trendove posetite našu Instagram stranicu i pročitajte ostatak članaka iz naše rubrike Novosti!

Dušan Mrđen
Marketing

Dušan Mrđen
Dušan Mrđen je dugi niz godina deo Marketing tima kompanije Yason

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.