Oakley naočare

OAKLEY


  • Osnovan u južnoj Kaliforniji 1975. godine, Oakley je danas jedan od vodećih proizvođača sportske opreme, od čega su možda najprepoznatljivije njegove naočare.
  • Oakley naočare razvijaju se u high-tech laboratorijima nakon čega ih testiraju vrhunski sportisti u najtežim uslovima. Danas su sinonim za dizajn, tehnologiju i inovaciju. Originalan geometrijski dizajn, materijali visokih performansi, vrhunska tehnologija i postupci izrade omogućuju Oakley-u izradu naočara s optičkom korekcijom indeksa loma, jasnoće i prizmatične jačine.
  • Jedan je aspekt koji ujedinjuje sportiste, dizajnere i naučnike koji stoje iza Oakley proizvoda – “prosečnost nije opcija”.
  • HydrophobicT postupak izrade sočiva čine ih otpornim na vodu, znoj i prašinu, što čini njihovo čišćenje izrazito jednostavnim. Oakley sočiva imaju fotosenzitivna svojstva, tako da se automatski zatamnjuju, u zavisnosti od jačine svetlosti. Ova sočiva filtriraju čak 100% štetnog UV zračenja i tako pomažu u prilagođavanju različitim uslovima. Takođe, materijal od kojeg se sočiva sastoje i geometrija izrade Oakley naočara pružaju nenadmašivu zaštitu od brzine i težine udarca.
  • Okviri naočara Oakley dizajnirani su tako da omogućuju udobno i sigurno nošenje. Zbog patentiranog dizajna Three-Point Fit, ovaj okvir dodiruje samo most nosa i deo iza slepočnica čime se uklanja neudobnost svojstvena običnim okvirima koji opterećuju uši.