OAKLEY GAMING GLASSES

Inovacije nam dolaze svakodnevno i sa svih strana. Tako i poznati brend OAKLEY ide u korak sa trendovima donosivši nam novine koje olakšavaju svakodnevnicu. Ono što su ovog puta plasirali su nekoliko njihovih dobro poznatih modela poput Holbrook-a i Pitchman-a ali ovog puta sa staklima prilagođenim za gejmere.

Pridruži se zajednici koja krši pravila igre!“

Ovo nije igra. Mi smo u potrazi za napretkom i dajemo mu sve što imamo. Naša logika je isprobana, mentalna izdržljivost je testirana i dan za danom se takmičimo protiv najtežih protivnika – samih sebe. Možda mislite da smo igrači, ali zaista smo sportisti. Razvijajte svoju igru uz naš kompletan asortiman okvira specifičnih za igre + Prizm Gaming sočiva za muškarce, žene i decu.

yason x oakley gaming glasses

Prism™ Gaming 2.0 tehnologija donosi poboljšanu udobnost i oštriji pogled na svako igračko iskustvo. Prism™ Gaming 2.0 sočiva su projektovana da poboljšaju boje i vizuelni kontrast smanjujući 40% emisiju plave svetlosti u opsegu od 400-500nm sa OLED i LED ekrana. Ono što je prednost ovih sočiva jeste da se mogu poručiti i sa vašom dioptrijom.

Igrajte duže, fokusirajte se jače, osećajte se bolje.“

Modeli koji imaju ova sočiva su dobro poznati svima, a to su HOLBROOK, PITCHMAN R, NXTLVL, WHEEL HOUSE i ADMISSION.
Ove naočare su prilagođene tako da pružaju udobnost prilikom dugotrajnog korišćenja dok nosite slušalice i imaju sočiva dizajnirana da obezbeđuju nesmetano vidno polje što vam omogućava kompatibilnost da igrate bez ometanja.

Informacije preuzete sa oakley.comsg.oakley.com

Sva dešavanja u kojima učestvuje kompanija Yason možete pratiti putem našeg web sajta i stranice Novosti.

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.